Re: Karakoldan ifade Vermeye Çağırdılar Ama..

Alıntı:

surgun7 rumuzlu üyeden alıntı

Merhaba
 Bugün emniyetten aradılar. Eski arkadaşımı ve nasıl ulaşabileceklerini sordular görüşmediğimi söylediğimde yarın merkeze gelebilmeniz mümkünmü acaba sizden bir kaç bilgi edinmek istiyorduk isterseniz dışarıdada görüşebilirz dediler.
 Memur arkadaşla telefonla konuşmamız genelinde bir rica tavrı vardı ve dışarıdada görüşebiliriz dediği için ifade vermemin yada karakola gitmemin zorunlu olmadığını düşünüyorum.Yanlışmı düşünüyorum acaba ? Karakola gitmesem bir sorunla karşılaşırmıyım ?
  Karakola gitmek istemememin sebebi ise kredi kartı borcu mal beyanında bulunmadığımdan dolayı 10 gün disiplin cezam var . Banka avukatıyla görüşüp 3 gün önce belli bir mkitarını ödediğim halde tüm borç kapanmadan disiplin cezası son bulmuyormuş.Şimdi yarın ifade vermeye gidersem bu 10 gün disiplin cezası yüzünden tutulmaktan korkuyorum.Gittiğimde ifade verdikten sonra sizinde 10 gün hapis cezası varmış diyip beni tutuklamalarından korkuyorum.Çünkü 2 taksit daha ödedikten sonra borcum kapanıcak ve cezam düşücek.
 Bu konuda yardımcı olabilicek herkeze şimdiden sonsuz teşekkürler

Gocunduğun bir konu yoksa gider, bir çaylarını içer,yardımcı olabileceğin bir durum varsa, istersen yardımcı olur-istemezssen olmaz, merakınıda giderip, çekip gidersin. Gocunduğun bir konu varsa, şimdilik sen onlara gitmezsin, daha sonra onlar sana gelir bir çayını içerler, eğer istersen ,istemezssen içmezler.

Sn.Elvan,"Körler için ışık yakmanın bir anlamı yoktur",Ben polis "vicahiye" cevirir demiyorum,Çevrilerek diyorum.

Alıntı:

ekremiyican rumuzlu üyeden alıntı

Sn.Elvan,"Körler için ışık yakmanın bir anlamı yoktur",Ben polis "vicahiye" cevirir demiyorum,Çevrilerek diyorum.

çok komik ya

Sayın Elvan:
Ekrem iyican'ın yorumuna karşılık olarak "Gıyabi tutuklama kararını vicahiye çevirmek polisin görevi değil iddia makamına aittir.Bilmediğin konularda yorum yapma" dedmektesiniz 
sanırım sizde yanılgı içindesiniz Gıyabi tutuklama kararını vicahiye çevirme görevi iddia makamına ait olmayıp mahkemeye aittir.

Alıntı:

avbaki1948 rumuzlu üyeden alıntı

Sayın Elvan:
Ekrem iyican'ın yorumuna karşılık olarak "Gıyabi tutuklama kararını vicahiye çevirmek polisin görevi değil iddia makamına aittir.Bilmediğin konularda yorum yapma" dedmektesiniz 
sanırım sizde yanılgı içindesiniz Gıyabi tutuklama kararını vicahiye çevirme görevi iddia makamına ait olmayıp mahkemeye aittir.

Doğru adı üzerinde karar ama bazı üslubunü bilmeyenlere laf yetiştireyim derken yanlış yazmışım.Farkında değildim yoksa uyarınız için saolun.