Bir avukatınzı olması ve dosyanıza gerçek anlamda meslektaşımızın hakim olması nedeniyle sorunuza ne yazık ki cevap veremıyoruz.
Bir ipte iki cambaz oynamaz.
Printable View
Bir avukatınzı olması ve dosyanıza gerçek anlamda meslektaşımızın hakim olması nedeniyle sorunuza ne yazık ki cevap veremıyoruz.
Bir ipte iki cambaz oynamaz.
Sn. Av. Duygu TEKAY,
zor bir süreçte olan ve tavsiye almak için bu siteden medet uman ve sizlerin tavsiyeleri üzerine dün bir avukat hanımla birlikte hareket etmeye başlamış bir bayanım.
"Avukata verilen para haramdır" sözünüz beni incitti. Zor bir psikolojide olan bir anneye tuhaf bir mizah anlayışı içeren bu şekilde sözler sarf etmeyin. Beni cahillikle mi her neyle suçlamaya çalışıyorsunuz bilemiyorum. Ancak ben avukatlık desteğinin yararının farkındayım. Yalnızca maddi açıdan kaygı duymuştum. Onu da Kaan By yaptığı açıklama ile güzel izah etti bana, şimdi vicdanen rahat olarak bir avukattan yardım alıyorum. Siz hiç anne oldunuz mu ve boşandınız mı bilemiyorum, ama lütfen bilmediğiniz acıları çeken insanlara karşı daha empatik olmaya çalışın.
Saygılaırmla,
Selin Bage.
Avukat Hn,
"avukata verilen para haramdır" sözünüzle ilgili bir yazım vardı. Ama "1 ipte 2 cambaz oynamaz" sözüüzden sonra "keşke yazmasaymışım" dedim.
Meslek hayatınızda başarılar dilerim.
Selin Bage.
Sayın selinbage;
sizin içinizde bulunduğunuz durumun kolay olduğunu iddia etmedim. Ama siz ne ilksiniz ne de sonsuznuz.
Bir avukattan yardım alma kararınızın önümüzde ki günlerde ne kadar doğru bir karar olduğunu anlayacaksınız.
Bana hayat dersi vermek yerine sizde azıcık empati yapsa idiniz; bize ve mesleğimize geliştirmiş olduğunuz tavrın rencide edici olduğunu görürdünüz. Buna rağmen ben ve diğer arkadaşlarım sorunuzu cevaplamış ve sizi bir avukata yönlendirmişiz. Ne güzel ki amacımıza da ulaştık.
Sorunuza cevap verilmeme gerekçesi ise şu; bir avukatınızın olması ve bizim sizin sorularınızı cevaplamamız,
1- öncelikle meslektaşımıza meslek ahlakı dışında hareket etmek demektir.
2-sizin aklınızdaki her sorununuz için bri avukatınzı varken bize yorum ve tavsiyede bulunka düşmez
3- mutlaka bize anlatmadığınız yada anlatamadığınız detaylar evlilik kurumumun mahremiteinden ötürü vardır sizin mağduriyetinizi şekillendiri. Bize sorup aşacagınzı bilgilerle avukatınızın karşısına cıkmanız halinde davanızın safahatini negatif anlamda etkilersiniz. Sizi koruma amaçlı yazılan şeylere göstermiş olduğunuz yersiz tepkiyi zor anlar yaşıyor olmanıza vererek,
dilerim en kısa zamanda mesut gunlere ulaşırsınız.