-
Re: Borcun İspatı
Ayrıca sunuda belırtmek ısterım.Ceza davasıyla adresın uzaktan yakından alakası yok.Savcı kamu davasını acarsa sorgulanması ıcın gıyabında yakalama emrı cıkartır sorguya getırtır.Hukuk davaları ıcın,ıcralar ıcın Basak arkadasın soyledıgı sey sozkonusu.
-
Merhabalar, geçmiş olsun. Mayıs ayında yaşadığım olayla ilgili olarak burdan yardımlarınızı almıştım.Maddi imkanım olmadığı için adli takip işlemlerini kendim yapıyorum.Sizden ricam.Beni dolandıran kişiyle mahkemem aralık ayında oldu. Şuan o kişi nişanlısına darptan ceza evinde 4 aydır. Ne zaman çıkacağı belli değil. Mahkemede benden aldığı parayı benim adıma borsada değerlendirmek için aldığını kabul etti.Hatta şuan borsada ciddi rakam hisse senedinin olduğunu söyledi.Hakime ifadesinde kağıtları benim adıma aldığını ispatlayabileceğini söyledi.Böyle birşey yapabilirmi benim bilgilerim olmadan.Yada ben şuan benim adıma .... hisse senedi aldım dediği firmadan bunu öğrenebilirmiyim. Yada ne yapabilirim.BU şahısın verdiğin bu bilgilerde bana inandırıcı gelmiyor.Hakime iki şahitim olduğunu, onlarında benim gibi netten dolandırdığı kişiler olduğunu söyledim.Ozaman şahitlerin dinlensin dedi.
mahkemeyi mart ayının sonuna attı.Ona da bu belgeleri ispatla dedi.Bunları ıspatlamak zorundamıdır. Bu kağıtları varsa ben önceden öğrenip varsa ihtiyari tedbir koydurabilirmiyim. ne olur bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden çok teşekkür ederim.
YÖNETİM : Sn.denizmavisi!Aynı konu hakkındaki 05.01.2008 tarihli diğer mesajlarınız silinmiştir.Konu tekrarı yapmamaya,imla kurallarına uymaya LÜTFEN özen gösterin.Aksi durumda konularınız kilitlenebilecek,üyeliğiniz askıya alınabilecektir.
https://www.hukuki.net/forum/showthre...260#post151260
https://www.hukuki.net/forum/showthre...106#post151106
https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
https://www.hukuki.net/rules.asp
Merhabalar,bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Maillerinizi beklicemm
Merhabalar,mayıs ayında yaşadığım olayla ilgili olarak burdan yardımlarınızı almıştım.Bu şahıs şuan nişanlısını darptan ceza evinde.Mahkemeye tutuklu çıktı.Halen içerde. Maddi imkanım olmadığı için adli takip işlemlerini kendim takip ediyorum.Sizden ricam.Beni dolandıran kişiyle mahkemem aralık ayında oldu. Şuan o kişi nişanlısına darptan ceza evinde 4 aydır. Ne zaman çıkacağı belli değil. Mahkemede benden aldığı parayı benim adıma borsada değerlendirmek için aldığını kabul etti.Hatta şuan borsada ciddi rakam hisse senedinin olduğunu söyledi.Hakime ifadesinde kağıtları benim adıma aldığını ispatlayabileceğini söyledi.Böyle birşey yapabilirmi benim bilgilerim olmadan.Yada ben şuan benim adıma .... hisse senedi aldım dediği firmadan bunu öğrenebilirmiyim. Yada ne yapabilirim.Kendi adına şuan hisse senetleri varmıdır.Bireysel olarak nerden öğrenebilirim ben bunu.Bu şahısın verdiği bu bilgilerde bana inandırıcı gelmiyor.Hakime iki şahitim olduğunu, onlarında benim gibi netten dolandırdığı kişiler olduğunu söyledim.Ozaman şahitlerin dinlensin dedi.
mahkemeyi mart ayının sonuna attı.Ona da bu belgeleri ispatla dedi.Bunları ıspatlamak zorundamıdır, hisse senedi kağıtlarını yalanlaması suçmudur. Bu kağıtları varsa ben önceden öğrenip varsa ihtiyari tedbir koydurabilirmiyim. Ne olur bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Başak hn merhabalar, sizden rica etsem borcun ispatı başlığının son kısmında bir sıkıntımı paylaştım.Rica etsem yanıt verebilirmisiniz.
Merhabalar,mayıs ayında yaşadığım olayla ilgili olarak burdan yardımlarınızı almıştım.Bu şahıs şuan nişanlısını darptan ceza evinde.Mahkemeye tutuklu çıktı.Halen içerde. Maddi imkanım olmadığı için adli takip işlemlerini kendim takip ediyorum.Sizden ricam.Beni dolandıran kişiyle mahkemem aralık ayında oldu. Şuan o kişi nişanlısına darptan ceza evinde 4 aydır. Ne zaman çıkacağı belli değil. Mahkemede benden aldığı parayı benim adıma borsada değerlendirmek için aldığını kabul etti.Hatta şuan borsada ciddi rakam hisse senedinin olduğunu söyledi.Hakime ifadesinde kağıtları benim adıma aldığını ispatlayabileceğini söyledi.Böyle birşey yapabilirmi benim bilgilerim olmadan.Yada ben şuan benim adıma .... hisse senedi aldım dediği firmadan bunu öğrenebilirmiyim. Yada ne yapabilirim.Kendi adına şuan hisse senetleri varmıdır.Bireysel olarak nerden öğrenebilirim ben bunu.Bu şahısın verdiği bu bilgilerde bana inandırıcı gelmiyor.Hakime iki şahitim olduğunu, onlarında benim gibi netten dolandırdığı kişiler olduğunu söyledim.Ozaman şahitlerin dinlensin dedi.
mahkemeyi mart ayının sonuna attı.Ona da bu belgeleri ispatla dedi.Bunları ıspatlamak zorundamıdır, hisse senedi kağıtlarını yalanlaması suçmudur. Bu kağıtları varsa ben önceden öğrenip varsa ihtiyari tedbir koydurabilirmiyim. Ne olur bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden çok teşekkür ederim.[/QUOTE]