Sayın Av.A.G
Konuyla ilgili 26.08.2004 gün ve 10:54:07 saat kayıtlı yazınızdan dolayı tebrik ederim. Gerçekten de haklıymışsınız.
Saygılarımla.
Saltuk
Printable View
Sayın Av.A.G
Konuyla ilgili 26.08.2004 gün ve 10:54:07 saat kayıtlı yazınızdan dolayı tebrik ederim. Gerçekten de haklıymışsınız.
Saygılarımla.
Saltuk
Maden suyu ve gargarin öneririm sayın saltuk https://www.hukuki.net/images/icon_Smile.gif
Give Justice A Hand
Kıssadan hisse,
"Amerikalı polis inceleme gezisi için Moskovaya gider. Rus meslektaşı şehri gezdirirken dünyaca ünlü Moskova metrosuna gelirler. Rus polis meslektaşına metrolarının çok dakik olduğunu ve her dakika da bir hareket ettiğini anlatır. Merak içindeki amerikalı metronun iki dakika geçtiği halde hareket etmediğini görür zaman ilerler metro yine hareket etmez. Durumu görüpte söylediği sözlerin altında ezilen rus polis söyle der: Ne olmuş canım sizde kızılderilileri öldürmüştünüz."
Sap ile Samanı birbirinden ayıramayan, sohbet adabını bertaraf ederek ileti yazan ve "KIRICI" davranan kişilerin niyetlerinin ne olduğunu anlamakta güçlük çekmekteyim.
Saltuk
Sayin Nursel Yondem, Yazinizi yanlis anlamadim. Turbani cekmediginizi biliyorum. Ama bunu yapmayi dusunebilmeniz bile ters geldi. Ayrica, makyajli turbanlilari uyardiginizi yazdiniz. Sadece dusunmekle yetinmediniz, bu hanimlara mudahale ettiniz. Uyarmakta gerekceniz ne olursa olsun, bu sizin, forumda savundugunuz, inandiginizi soylediginiz fikirlere tamamiyla ters dusuyor.
merhabalar sağlık sorunlarımdan ötürü birkaç gün siteye giremedim.bu gün gelen iletileri okudum.Korkarım bazıları konunu özünü alamamışlar.Sizlerle paylaşmak istediğim bu düşüncem bazıları arasında çekişme konusu olmuş.ortada dinin gereği olan bir başörtüsü var ve insanlar bunu(bildiğim kadarıyla) dini inançlarından ötürü takıyorlar.eğer birşeylere karşı inancınız varsa bunu kendi nefsinize aletetmeden hazlarınızdan uzak bir şekilde yaşamalısınız.Yoksa inanç kalmaz.nefsinize kurban bir malzeme kalır. Sayın NURSEL YÖNDEM hanfendiye saygılar.galiba konuyu eni anlayan onlar.diğer arkadaşlar Nursel hanımın iletisininin detaylarına kafayı takmışlar.bu tartışma fikirleri paylaşma ortamı olamaz.düpedüz birilerinin başka birilerinin düşünceler ararcılığıyla kuyusunu kazması gibi birşey.OKUDUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....
Gecmis olsun Hukukcu Adayi. Konunun ozunu anlamasina anladim da, sizinle ayni fikirde degilim. Kanunlari cignemediklerince insanlara mudahale hakkimiz yok. Sayin Hukukcu Adayi, cevaplamaniz icin sormuyorum ama aklimdan gecen su: Turbanin dinin geregi oldugunu yazmissiniz. Turban takmayan Turkiyeli musluman anneler dinlerinin geregini yerine getirmeyen gunahkar kadinlar mi oluyor? Kendi acimdan konuyu burada noktaliyor, alasmaladik diyorum. Saygilar.
sayın Lawless1 ben size sorayım başörtüsü dinin bir gereği değil mi?Kuran'da geçmiyor mu?Hem sadece başörtüsü tek başına yeterli değil.dini bir çok gereği var.ben sadece başörtüsünü takan bazı bayanların başörtüsünü takma amacını aştıklarını yazdım.Eğer böyle yapacaklarsa hiç takmasınlar.daha çok saygı duyarım.Sizin annenizin(başörtüsünü takmayan bayanların) gunahkar olup olmadığını bilemem.ama başörtüsü tek başına asla yeterli değil.başörtüsü taksın takmasın bütün bayanlara saygılar.
' bir tane ülkede bir tane BAKAN varmış, ne yapsa ne etse halka ve basına yaranamıyormuş. ama adam gerçekten iyi işler yapıyormuş, iyiniyetli imiş ama ne çare halk ve medya birtürlü onu sevmiyor takdir etmiyor,her gün basında hakkında kötüleyici haberler çıkıyormuş. en sonunda adamın canına tak etmiş medyaya ve halka haber vermiş; yarın sahile gidin beni bekleyin demiş, gelip denizin üzerinde yürüyeceğim. hiçkimse bu inanılmaz olanaksız iddiaya inanmamış ama sırf bakanın nasıl rezil olacağını görmek için sahile gidip BAKAN'I beklemeye başlamışlar. biraz sonra BAKAN gelmiş ayakkabısını çıkarmış ve gerçekten denizin üzerinde yürümeye hatta koşmaya başlamış. halk şok olmuş ama bir yandanda BAKAN'IN nasıl rezil olmadığının üzüntüsü içerisinde eve dönmüşler. ertesi gün gazetelerin aynen şu haber varmış ;'BİZİM BAKAN YÜZME BİLMİYOR.'Alıntı:
Alıntı yapılan üye ; hukukçu adayı:
BAŞÖRTÜSÜ MODA MI OLDU?
Evet uzun zamandır düşünüyorum.acaba başörtüsü bazı bayanlar tarafından kendilerini daha güzel gösterdiği için mi yoksa kuran-ı kerimin bir emri olduğu için mi takılıyor.Kimse alınmasın ama baş örtüsü takıp altına daracık kotlar pantollar giyen bayanlar var.bu insanlar başörtüsünü ya aile zorlamasıyla takıyor ya da başörtüsünü neden taktıklarını bilmiyorlar.Sadece moda olsun başörtüsü takılmaz.Korkarım ki başörtüsü takmayı bayanlarımız yozlaştırıyor.
sayın 'hukukçu adayı', kıssadan hisseni aldın mı?
araz
biz aynı konuları okumaktan yorulduk ve sıkıldık,siz yazmaktan sıkılmadınız mı?
Yetmedi bu kadar geyik konu harbi geyik ama kim neyi giymiş nasıl giymiş giymeyi hakediyormuymuş ya kaç puan verdiniz sahi çık mı rüküş mü? ne dersiniz. kendinizde gördüğünüz hakalrı başkasına da tanıyın ne kadar beğenmeseniz de ne olur.......
benna