Para çıktı , insanlık öldü..
Printable View
Para çıktı , insanlık öldü..
Yaklaşık 20 sene evvel sınıfta para mı.?sağlık mı.? tartıştırırdı öğretmenimiz,acaba şimdiki öğrenciler tartışıyor mu.? biz sonuç alamamıştık,ikiside lazım.
Hayatının en güzel günlerinde öldürüldü
Hilmi Başyaran henüz 23 yaşındaydı. Askerden bir ay önce gelmiş, babasıyla birlikte çalışmaya başlamıştı. Bir yıldır bir kız arkadaşı vardı. Arkadaşlarına “Askerliğimi yaptım, işimin başındayım ve çok güzel bir ilişkim var. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum” diyordu. Ancak Hilmi’nin bu mutluluğu dün gerçekleşen korkunç bir cinayette son buldu. Piyasaya borçları olan Ali Ş, tüm borçlularını iş yerine çağırdı ve kurşun yağdırdı. Korkunç olayda 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15326228.asp?gid=373
Buna ne demeli? Hem borçlusun hem çağır alacaklıları hepsini öldürmeye kalk, O insanları o insanların yakınlarını ve o insanlarla hayata tutunan insanları para uğruna heder et.
Bu şahıs borcu olduğu kişileri öldürdü.Haberi okudum anlamadığım ortağını niye vurmuş.?Ayrıca pansiyonda yakalanmış.Hem borçlu hem 3 kişiyi katletti,belki ağır yaralıda vefat edecek.15 SENE YATAR ÇIKAR.Acaba verilen ceza mı? Ödül mü.?Ceza sistemi yetersiz.Trafik kazası yaptuğım zaman Avukatım bu ülkede çok kişi idamla yargılandı beraat etti.Çok kişide küçük suçlardan çok büyük cezalar aldığını söylemişti.Belkide bütün Avukatlar müvekkillerine bu örneği veriyordur.
Besmelesiz Para veren ATM ler çıktı paranın beti bereketi kaçtı ;)
Para her kapıyı açar ama; kilitleyemez. (Yunan Atasözü)
Paranızı hala sayabiliyorsanız, gerçekten zengin değilsiniz demektir. (Paul Qetty)
Aslında parayı sevmiyorum, ama sinirlerimi yatıştırıyor. (Joe Louis)
Küçük paraya sormuşlar:''Nereye gidiyorsun?''
Cevap vermiş: '' Büyük paranın yanına ''
İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını verirler. (Von Getty)
Boş bir cüzdanı doldurmak, onun boşluğuna katlanmaktan daha kolaydır. (George Clason)
Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi göze alan adamdır. (Benjamin Franklin)
Ben paraya para demem, para benim olmayınca...(Feyyar):DD
En iyi para cebindeki paradır.(Feyyar):DD
Allah, az verip üzdürmesin,çok verip azdırmasın..(anonim)
Zenginler para; fakirler çocuk yapar. (Scott Fitzgeralt):DD