-
Re: İsim değişikliği
Sayın saraç;
sorunuzu alalım isterseniz.
Dertli dertli yazıyorsunuz ancak biz sadece "hukuk forumlarında" hukuki tabanlı sorulara cevap verebiliyoruz.
Bu konudakı görüşlerini hukuki görüşler başlıklı forumumuzda tartışmaya açarsanız daha yerinde olur.
-
özlem hanım sizin söylediğiniz durum olayın sosyal boyutu oysa bizim bahsettiğimiz konu hukusal açıdan olayuı nasıl çözebileceğiniz elbette söylediklerinizde haklısınız ancak hukuki olarak size söyleyebileceğim bişey yok sadece bunları mahkemede de öne sürebilirsiniz, hakim durumu değerlendirebilecektir. saygılar
-
Sn. Ozlem_sarac,
Evladiniz 4 yasinda. 6 ay once esinizden bosanmissiniz, yani 3,5 yil evladinizi babasiyla beraber buyutmussunuz.
Peki 3,5 yil boyunca neden isim degisikligi yapmadiniz?
Cocugun adini baba koydu kesin.
Anladigim kadariyla bosanmadan sonra babayi sinir etmek adina cocugun ismini degistirmek gibi bir durum var ortada..
Yazik, inanin yazik. kisisel hirslar ugruna cocuklari kullanmak cok yazik.
Ustelik evlat daha 4 yasinda. daha cok erken ona adiyla hitap edin, ettirin alisir emin olur alisir adina..
Daren
-
Sayın tdarent;
sorunuz varsa yazınız lütfen. Üyelerimizi yargılamak hiçbirimizin görevi değil değil mi?
-
Sn Tekay,
Amacim asla yargilamak degil. Sadece Kisisel sinirlerin, 4 yasinda bir cocugun ismi kullanilarak bastirilamayacagini belirtmekti.
Bu ve buna benzer davranislari maalesef ayrilan anne-babalar gosteriyorlar. Bizler ayrilsakta o evlatlar bizlerin bunu kabul etmek zorundayiz.
Kabul ettigimizde inanin o evlatlar bu durumdan en az zararla kurtuluyorlar.
Benim amacim hanimefendinin baska bir yoldan bakmasini saglamakti sadece.. Tabi bu beni ilgilendirir mi ? ilgilendirmez, kabul.
niyetimin haricinde anlasildiysa affola.
Daren.
-
tüm arkadaşlara yorumlarından dolayı teşekkür ederim. sanırım sorduğum soru amacını aştı. daha fazla bu konuda tartışmaların hedefi olmak istemiyorum. herkese olayların iç yüzünü bilmeden insanları yargılamadığı mutlu günler diliyorum.
-
mrb özlem hanım, sorduğunuz sorunun yanıtı ben ve birçok arkdaşım tarafından daha önce verildi, olay hukuki bir tartışmadan farklı boyutlara gitmekte, bu konu hakkında başka bi şey yazılmasın artık lütfen anlayışınız için teşekkürler