Tebrik ve teşekkürler FB,zaten bu sezon FB.den başkasına şampiyonluk yakışmazdı.
Printable View
Tebrik ve teşekkürler FB,zaten bu sezon FB.den başkasına şampiyonluk yakışmazdı.
Bende geldim.
Fenerin şampiyonluğu gibi büyüklüğü de tartışılmaz.
Bilişim Hukukcu Var mi* Bana Yardimci olcak kimse yardimci olmadi simdiye Turk Avukatlarindan bir Cok Avukata mesaj yazdim.. cevap bile yazmadi.. Ben buna cok üzüldüm.. Bir sistemim Var yazilim sistemi skyp vede msn den cok farkli bir sistem..web sitesi uzerinden radyo sesli konusma. kamerali konusma konferans sistemini kuruyorum.. fakat ben yasal hukuksal boyutunu bilmiyorum.. bu yuzden siteyi yayina veremiyorum.. bana yardimci olacak bir hukukcu veya bilen arkadas yok mu..
Tevfik Bilgic
Her doğan bebeğin o anda ağlamak ve anlamsız sesler çıkarmak tek yaptığı iştir. Sanırım bundan dolayı bu sonuca varıyorsunuz . Genelde başta yöneticileriniz olmak üzere ağlayıp bağırıp anlamsız sesler çıkarıyor ilişki böyle kurulabilir...
Tabiiki her çocuk doğduğu gibi kalmaz akıllanır ve akıllanınca düzgün bir takım tutmaya başlar... Zaman zaman 23 nisanlarda FB li olunmasınada karşı çıkmam tabiiki...
Fırat abi sayın e-merih kesin FB li kesin...
2007 sezonunun Türkiye kupasını alan türkiyenin en büyük takımını armasında TÜRK BAYRAĞI olan tek takımı olan BEŞİKTAŞI kutluyorum bu kupa sana helel olsun alamayanlar çatlasın.....