1587 sayılı kanunun 28 inci maddesi yürülükten kaldırıldığından yerdeğiştirme yapmanız mümkün degildir.ancak kayıt taşıması mümkün olup budu evlelme ile kadının.evlet edinmedi evlat edinenin mümkündün.
Printable View
1587 sayılı kanunun 28 inci maddesi yürülükten kaldırıldığından yerdeğiştirme yapmanız mümkün degildir.ancak kayıt taşıması mümkün olup budu evlelme ile kadının.evlet edinmedi evlat edinenin mümkündün.
Anlayamadım gitti;
O kadar avukat bir araya gelmişsiniz bir sorunu çözemediniz , Arkadaşlar her isteyen hayatında yeni bir ' beyaz sayfa açmıyor mu?' Eski başbakanlarımızdan birisi 'ben sizin bacınızım annenizim kardeşinizim' tüm ülkede beyaz bir sayfa açıyorum demedi mi? Kadın tüm Türkiye ye bir sayfa açtı o kadar avukat bir nüfus kütüğünde yeni sayfa açacak yolu bulamadınız..
Yok kardeşim yok ülkede hukuk yok yasa var mı 30 arakarada hakıl çıktım 1 arakararda haksız davayı kaybettim sadece hukukçular yazsın ay pardon bunu başka bir arkadaş yazıp duruyordu
Kızmayın neşem yerinde birde ben böyle yazma hakkımı kullandım :)))) Kimse kusura bakmasın ...
bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum
ablamız beyaz sayfa açıyorum dedi ama bir de baktık ki yüce divan oylamasında sayfaları beyaza boyadılar.
arkadaşın da beyaz sayfa açmasına katılıyorum.Hatta ona pembe kimlik yerine beyaz kimlik verilmesini oylamaya açıyorum
yerdeğiştirme işlemi kaldırılmış ise de halen yerdeğiştirme talepleri olmaktadır.oysa yerdegiştirme talepleri yüzünden çok sayıda kayıtta maddi hata yapılmıştır.ileride kimliklerde de nüfüsta kayıtlı olunan yer bilgileri çıkartılsa ve sadece tc kimlik bilgisi esas alınsa bu tür talepler ortadan kalkacaktır.