Sanık Karavelioğlu'nun Tahliye talebininin reddine, Hukuki Netteki tutukluk halinin devamına oybirliği ile karar verilmiştir.
Printable View
Sanık Karavelioğlu'nun Tahliye talebininin reddine, Hukuki Netteki tutukluk halinin devamına oybirliği ile karar verilmiştir.
Sayın KARAVELİOĞLU,
"Sayın Kasıman,
Ben de birisiyle ortak gemi almayı düşünüyordum, isabet oldu. 1 milyon dolar ortaya koyabilirim.
Devrim Sinan KARAVELİOĞLU"
Demiştiniz....
Sözünüzü senet kabul etmiştim.
Ne oldu ? Senedi yırtıyormusunuz ??????
Daha gemiyi alıp köşeyi dönemedik ki....;)
Hem bu vatanın, sizin gibi vatanseverlere ihtiyacı var.
Vatanseverliğin, hukukun, demokrasinin evi olan, sitemizin de.......
Bizler bu evde yaşayan büyük bir aileyiz ve siz,
Büyüklerinizden izin almadan evinizi terkedemezsiniz....
Hadi çıkarın ayakkabılarınızı da, işimize bakalım...
Cevaplanmayı bekleyen çok soru, tokatlanmayı bekleyen çok sofu var...
Sayın Hukuk ve adalet,
Konu sadece, değerli kardeşimiz Sayın KARAVELİOĞLU'nun kabul edilmeyen, vedası ile ilgilidir.
Lütfen hoşunuza gitmese bile, başka görüşlerle ilgili bu başlık altında tartışma açmayınız.....
Esenlikler,
Sayın Mansuroğlu,
Ben sitenin yeni bir üyesiyim. Bazı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilirim. Bağışlayınız ki, sebep - sonuç ilişkilerini sizin de mesleğiniz olan alanda daha matematiksel kurgulamak gereği duyuyorum. Yorumları netleştirmek gerekiyor.
Gönderimde;
Konu: Sayın Karavelioğlu'nun siteden ayrılmak isteği,
Neden, niçin: Sulh ceza mahkemesinde sanık olarak bulunması
Nasıl:değindiğim gerekçelerle
Nerede, ne zaman, kimler: Ülkemizde, bugünkü anlayış, hepimiz için
sorularına yanıt verdiğimi düşünüyorum.
Portföyünüze baktığımda düşüncelerimizin örtüştüğünü görüyorum, siz daha çok siyaset alanında katkıda bulunuyorsunuz.
Ben, toplum bir ilişkiler bütünüdür, her konunun herkes ve diğeriyle doğrudan ya da dolaylı ilişkisi vardır iddiasındayım. Olayları, forumlar bazında soyutlamak yerine ilişkilendirerek, korelasyon derecesini hesaplamak çözüm için daha doğru bir yol değil midir?
Saygılarımla,
Sayın Karavellioğlu Admin nin dediği gibi Hukuki netteki tutukluluk halinizin devavına bende katılıyorum.
Etrafımdakiler ve ailem hukuki netle tanıstıktan sonra sizlerden ayrılamayınca tanıyanlar ve ailem ALİM mi olçaksın? diye dalga geçmeye başladılar.Ben de onlara en azından zalim olmayacağım derim ve sizlerin sayesinde hayatı anlamaya çalışıyorum BİZLERİ DEYERLİ GÖRÜŞLERİNİZDEN KATKILARINIZDAN YOKSUN BIRAKMAYIN
Bizlere hedefler koymayı ülkesini sevmeyi mucadele etmeyi öyreten (mubasir) Karevellioğluna saygılarımla.
Hoşgeldiniz.:)