Cevap: 10 aylık bebeğin velayeti babaya bırakılır mı?
allah yardımcınız olsun benimde başımda buna benzer bir olay var kızım 4 aylık anne daha evvel lenfoma tedavisi gördü geçenlerde kızımı ölümle tehdit içerikli msm yolladı mahkeme psikolg ve sosyal hizmetler uzmanı yolladı netice değişmedi ve son olarak bir resim yolladı kızımın gözü şişmiş ve göz ferri büyümüş açılmış diğer göze göre şimdi benim merak ettiğim annede kalmalı deniliyor sürekli bir anne hangi psikolojiyle çocuğunu tehdit eder yolladığı tüm resimlerde çocuğumun hali içler acısı saçları konak dolu ve pis bir cismin üzerinde yattığı gözüküyor kanunda deniliyorki psikolojik rahatsızlığı var ise babaya verilir ve alkol alıyor ise benim eşim alok aldığını uzmanlara söylemiş ama sosyal oratmlarda demekle yetinmiş buna rağmen ben hala uğraşıyorum işimiz zor dostum
Cevap: 10 aylık bebeğin velayeti babaya bırakılır mı?
çok üzüldüm adına benimde başımda buna benzer olay var ancak işin gerçekten çok zor kaldıki benim kızım 4 aylık ve annne alenen onu tehdit edecek biçimde kısa sms yolladı ve resim gönderdi kızımın gözü şişmiş halde mahkemeye verdim delilleri hala bekliyorum kaldıki anne alkol alan biri ve bunu sosyal hizmetler uzmanına belirtmiş o sosyal ortam desede sürekli aldığını gören 11 şahit var ben yinede kızımı alamadım ama alırsam eğer sana kararı yollayabilirim içinde alıntı yapmak istersen
bir baba olarak 10 aylik bebegimin velayetini alabilirmiyim
2 senelik evliyim esimle bosanmaya karar verdik. anlasmali olarak bosanmak istiyoruz. esim bebegimizin velayetini baba vermeyi kabul etti. 10 aylik bebegimize benimle kalan annem bakacak. anlasmalida olsa mahkeme bebegi bana verirmi?
Cevap: bir baba olarak 10 aylik bebegimin velayetini alabilirmiyim
Alıntı:
ismail4401222 rumuzlu üyeden alıntı
2 senelik evliyim esimle bosanmaya karar verdik. anlasmali olarak bosanmak istiyoruz. esim bebegimizin velayetini baba vermeyi kabul etti. 10 aylik bebegimize benimle kalan annem bakacak. anlasmalida olsa mahkeme bebegi bana verirmi?
Eşiniz vermeyi kabul etse bile hakimin çocuğunuzun yararını gözeterek eşinize verebilir. Hakimin ne karar vereceğini bilemeyiz. Hakimi bu konuda eşinizin ikna etmesi gerekli.
Cevap: Re: 10 aylık çocuğumun velayetini bazı nedenlerden dolayı almak istiyorum
Ben zor aldım allah yardımcınız olsun