Re: Alkollü trafik kazası ve yaralama
slm ben alkolü araç kulandım ve benim ehliyetim alındı 2.kez 2yıl ehliyetime elkoyuldu ben bu ehliyeti nasıl alırım beni bilgilendirmisiniz
Re: Alkollü trafik kazası ve yaralama ( acil yardım )
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Karar kesinleşti mi? Yargıtay'a itirazda bulundunuz mu?
Evet karar kesinleşti hesabımı kestiler ama işin gerçeği 500YTL ile kurtulduğuma sevindiğim için itiraz etmek gibi birşey aklıma bile gelmemişti o an için ama olayın üstünden zaman geçince bu sabıka kaydı olayı gerçekten beni düşündürmeye başladı. Açıkcası verdiğim para cezasından çok daha fazlasını kaybetmiş kadar olacağımı düşünüyorum uzun vadede.
Alıntı:
HURİYE rumuzlu üyeden alıntı
slm ben alkolü araç kulandım ve benim ehliyetim alındı 2.kez 2yıl ehliyetime elkoyuldu ben bu ehliyeti nasıl alırım beni bilgilendirmisiniz
İşin gerçeği bir hukukçu değilim ama çevremdeki kişilerin yaşadıkları deneyimlere dayanarak söyleyebilirimki ehliyetini 2 yıldan önce geri alma gibi bir şansın yok sanıyorum. Zaten yanılıyorsam forumdaki hukukçu arkadaşlarımız düzelteceklerdir. Geçmiş olsun.
Alıntı:
piranha1903 rumuzlu üyeden alıntı
İşin gerçeği bir hukukçu değilim ama çevremdeki kişilerin yaşadıkları deneyimlere dayanarak söyleyebilirimki ehliyetini 2 yıldan önce geri alma gibi bir şansın yok sanıyorum. Zaten yanılıyorsam forumdaki hukukçu arkadaşlarımız düzelteceklerdir. Geçmiş olsun.
5. yıl sonunda psikoteknik değerlendirmeye tabii tutulacaksınız. Uygun görülürse sürücü belgeniz geri verilir. Uygun görülmezse bir daha ömür boyu sürücü belgesi sahibi olamazsınz.
Re: Alkollü trafik kazası ve yaralama ( acil yardım )
piranha 1903 çok merak ettim. siciline işlendimi bu ceza
Alıntı:
piranha1903 rumuzlu üyeden alıntı
Günler sonra tekrar merhaba, yaklaşık 1 ay önce mahkemem sonuçlandı ve 24 gün hapis cezası aldım ve hakim cezamı 500YTL para cezasına çevirdi ve bende bu parayı tabiyki yatırdım.
Sizleri tekrar rahatsız etmeme gelince; bu aldığım cezanın sabıka kaydıma işlenip işlenmiyeceğini çok merak ediyorum, çünkü iş arıyorum ve bildiğiniz gibi haklı olarak firmalar sabıka kaydıda istiyolar. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.
benimde başıma benzer olay geldi. sabıka kaydına işleniormu acaba yardımcı olursanız sevinirim