Re: Terhisten Sonra Açılan Dava
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Akdeniz Bölge Komutanlığı'nda Nöbetçi amiri Asteğmen mi?
İsmi Ahmet'ti bu Asteğmen'in.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesi onda da varmış anlaşılan...Sağlık olsun.İnsanın vicdanı rahatsa,vız gelir gerisi.Benim ki çok rahat.Umarım,bu olayda görmezden gelen,işi başka türlü hale sokan,kendi görecekleri haklı zarardan ve cezadan korkarak ve korkakça,sinsice hareket ederek ve belki de vazifesini yerine getirmeyenlerin de rahattır.Başını yastığa koyduğunda rahatça uyumak ve kimsenin arkandan ah etmemesi gibi güzel bişii daha yoktur...
"Hayır,benim" . derken ne kasteddiğinizi anlıyamadım açıkcası...
Re: Terhİsten Sonra AÇilan Dava
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Temyiz dilekçende eksik olduğunu düşündüğün her şeyi yaz ayrıca dinlenilmesini istediğin tanıklar varsa hepsinin isimlerini yaz.Üstünden tokat yediğine dair şahitlerin varsa okişiyi bir dilekçe ile şikayet et ve en önemlisi temyiz dilekçesini zamanında bir mahkemeye yargılandığın mahkemeye gönderilmek üzere ver postaya verirsen süreyi kaçırırsın.Geçmiş olsun.
sayın levent,
eğer vaktinde, yani hükmün tebliğinden itibaren 7 gün içerisinde postaya verilirse bu temyizi sağlar,
ancak eminyetli bir davranış iadeli taahhütlü postalamak, olmalıdır
kanaatindeyim,
sevgiler, saygılar
Sanırım yakında temyizim ile ilgili bir belge tarafıma ulaşır.Bu yüzden,konuyla ilgili yapabileceklerim hakkında biraz daha bilgi veren olursa müteşekkir kalacağım.Herkese iyi günler diliyorum...
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
Hayır benim..
Hızlı Yanıt kutunusu açmak için lütfen iletilerin sağ alt köşesindeki 'Hızlı Yanıt' tuşunu tıklayınz!
Alıntı:
dalyanin rumuzlu üyeden alıntı
Hızlı Yanıt kutunusu açmak için lütfen iletilerin sağ alt köşesindeki 'Hızlı Yanıt' tuşunu tıklayınz!
Pekiiiiiiiiiiiii.. Başka ne yapmalı..
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
Pekiiiiiiiiiiiii.. Başka ne yapmalı..
Alıntı yapabilir mesela, ayrıca antenin yönünü kuzeye çevirebilirsiniz.Görüntü düzelir.
Lütfen alıcılarınız ve anten ayarlarıyla oynamayın.
Tıklayın denmiş tıklayın.
Saygılar nöbetçi amirim.