merhabalar
eşim 9 Ekim 'de "Agustos 2006 da evlendiğimizi ilk başlarda gayet iyi gittiği sonrasında ruhen ve manen anlaşamamaya başlayarak kavga ettiğimizi karakolluk oldugumuzu ve bununla ilgili bu ayın 30 unda davamız oldugunu maddi manevi tazminat istemediğini " belirterek boşanmak istediğini belirten dileçe ile boşanma davası açmış.ben henuz tebligatı almadım.bugun yarın gelecekdir.benim sormak istediğim tebligatı benim yerime eşim alırsa ne olur çünkü iş adresim yerine ev adresimizi yazmış.ne yaşarsak yaşayalım ben halen eşimi seviyorum.belki beni istemeyen birini bende istemiyorum diyerek boşanmam gerekir ama ben boşanmak istemiyorum.evlendiğim ilk günden buyana eşimin ağzında boşanma lafı eşimin bana karşı davranısları ve kavgalarımız eşimin psikolojık rahatsızlıgından kaynaklanıyor sonucda bende bir yerde patlıyordum.dava açmasına karşın evi terk etmiş değilim.halen aynı evi paylaşıyoruz.ailem can güvenliğim için eşimde beni görmek istemediği için eşyalarımla birlikte evden ayrılmamı istiyorlar mahkeme şubatda etkileyeceğini düşündüğüm için evi terk etmek istemiyorum .avukatla görüştüğümde kamu davasının boşanma davasında ben boşanmak istemiyorum desemde etkili olacağı yönünde bilgi verdi.çünkü raporda onun darp izleri benden daha fazla.ki avukat 6 ay içerisinde açılırsa etkili olur demişdi 5 kasımda 6 ayı dolduracakdı.avukatda ailemde dahil boşanmam yönünde beni etkiliyorlar. başka bir avukatada gidemiyorum aile avukatı çünkü.eşim avukat tutmamış kendisi açmıs karma karışık bir durumdayım eşimden ayrılmak istemiyorum. bende avukat tutmadan nasıl bir yol izlemem yönünde bana bilgi verirseniz çok memnun olacağım.