Peki ya arka kapi? :p
Kac zamandir giris yapamadim simdi ama
giris kapisini da buldum. :)
Ne yalan soyleyeyim kendimi kobay gibi hissettim. :eek:
Printable View
Peki ya arka kapi? :p
Kac zamandir giris yapamadim simdi ama
giris kapisini da buldum. :)
Ne yalan soyleyeyim kendimi kobay gibi hissettim. :eek:
Sizden de birşey kaçmıyor, ne çabuk buldunuz arka kapıyı...
Nasıl olsa girecek bir kapı buluruz. Heyhaat mahkeme kararına da saygı kalmamış, Nasrettin Hocanın türbesi mi buuu???:p
http://galeri.milliyet.com.tr/2006/1...im_2006/19.jpgherkesin elindeki kendine
Arka kapı olmasaydı bacadan girerdik sayın admin :o
Mahkeme kararına uymayıp arka kapıyı kullananları yarın siteden atacağım ona göre... Hiç mi saygınız yok mahkeme kararına?
Ben arka kapıyı kullanmadım, bacadan da girmedim, pencereden girdim. Bu durumda sorumluluğum doğar mı, lütfen sadece bilen, konunun uzmanı olan arkadaşlar cevaplasın.
Sen nereden istersen girersin....
Dedik ya, sen kanatsız meleksin diye.....
temyiz hakkımızda mı yok sayın adminim :)
Temyiz hakkı temyiz dilekçesini 10 ytl karşılığında TAS başkanına yazdırmanız durumunda olacaktır.
Dilek hanım Hırsızlar ve Yankesiciler federasyonuna sordum. Onların yanıtı her türlü giriş mübahtır , yeterki yakalanma oldu... Uzman polise sordum biz genelde olay mahaline ihbardan iki saat sonra geliyoruz dedi ili saatte halledemediyse yuh yani diyede ekledi... Camcılar ve doğramacılar ile pimapenciler derneği pencereden girişte doğrama ve cama hasar vermeliki bizede ekmek çıksın dedi..
Bu kadar yanıttatminkar olmadı ise bir yolunu daha buluruz... Kaldıki Melek olduğunuz iddia edildi demekki duvardan da geçebilirsiniz... Tövbe tövebe