Bu görüşlerin şahsınıza özel olduğunu belirtmiş olmanız iyi niyetli bir davranış olsa da görüşleriniz doğrultusunda hareket etmeye karar veren üyelerimiz açısından düşünüldüğünde hoş sonuçlar doğurmayacaktır.[/QUOTE]
Benim bir iletime bakarak hareket edecek birileri varsa onu bilemem kendi tercihleridir. Ben iletilerimin altına amir hükümdür diye mi yazıyorum? Ayrıca sonuçta bu sitede herkes hukukçu değil ve herkes konularla ilgili düşüncelerini açıkça belirtiyor. Benim iletilerimdeki bilgilerin doğruluğunu denetleyip eleştirene kadar bilgiye ihtiyacı olan bir sürü insana yardımcı olsanız ve sadece soruya göre cevap verseniz daha hayırlı iş yapmış olursunuz. Ben ayrıca bu sitenin genel olarak amacına yönelik bir site olmaktan hızla uzaklaştığını da belirmek isterim, bu da benim görüşüm ve böyle giderse üyelikten de çıkmayı düşünüyorum. (Çok umurunuzdayım ya neyse!) Aşağı yukarı tüm forumlara bakıyorum tabiri caizse genel olarak bir müşteri memnuniyetsizliği hat safhada!Bunun da en büyük nedeni üyelere olan yaklaşımınızdır, buna inanın burdan böyle görünüyor.