Kızmak mı, buna mı, niye ki?...Alıntı:
Tamamen basit bir düşünce, çok da derin düşündüğüm söylenemez kızmayın :)
Printable View
Kızmak mı, buna mı, niye ki?...Alıntı:
Tamamen basit bir düşünce, çok da derin düşündüğüm söylenemez kızmayın :)
Bu forumda başıma böyle birşey gelmedi ama,çoğu forumlarda yazılan yazılara okumadan ,düşünmeden ,sırf karşısındakinin lafını ağzına tıkamak (tartışmak değil) için saçma sapan şeyler yazıyorlar.Benimde burada anlatmak istediğim anlaşılamayabilir diye aralara ,okurken sinirlenenler olursa siniri dağılsın diye, böyle şeyler yazıyorum ki konunun aklıma takılan kısmı dağılmasın.
Bu arada avukatlar aç mı kalsın? Hayır, bana göre tekrar belirttiğim gibi ,yeterli gelirmi bilemiyorum ama, hakim,savcı,avukat,polis en az bir millet vekili kadar maaş almalıdır ki tereddütsüz hukuk işlesin.Tabiki adamın geçim sıkıntısı varken ve onca insan olmadık seçenekler önüne sunarken doğru yolda kalması güç.İnsanlar aç kalınca dinlerinden bile vaz geçiyorlar ki hakim geçse çok fazla yadırgamam.
Sİzİ Adalet Bakani Tayİn Ettİm.
Aslında görüş olarak fena bir görüş değil ;
Avukatlar yeri geldiğinde kamu görevi yapıyor deniyor ama kamu olanaklarından yararlanmaya sıra gelince '' vergi'' verme konusunda katkıları olması bekleniyor.
CMK paralarını bile alamayan avukatlara bir güvence olması gerekli diye düşünüyorum ama nasıl konusunda net yanıt bulamıyorum.
RTE'nin bir çocuğu avukat olsaydı, size "bizim çocuklar açmı kalsın lan" derdi.
Siz vergi verin vermeyin, ADD nin, Kanaltürk'ün defterleri incelensin, RTE'nin oğluna 30 milyon $ lık gemiyi nerden buldun sorulmasın, RTE sonrası mantar gibi büyüyen islamcı özel sektöre, aldıkları devlet ihalelerine 60 sayfa yolsuzluk tespitine rağmen tık yok.
İktidar olmuşların hızla büyüyen mal varlıklarına sorgu sual olmasın. Orman arazilerine, kamu arazilerine villalara ses çıkmasın.
Bizde emeğiniz karşılığında ne almanız gereği, na kadar, vergili mi, vergisiz mi tartışıp oturalım.