Re: Mübaşir, Karavelioğlu'nu duruşmadan kovdu!
HUKUK DEVLETI
Bu memlekette hukuk falan yok, hukuk devleti falan degil yani! Öyleyse niye oturup kitaplar dolusu yazilari okuyoruz, binlerce sayfa Yargıtay , Danıştay kararlarını yiyip yuttuk bügune kadar? Bu durumda hepsi bosuna degil mi bunlarin?
Dün mübasiri savciya sikayet ediyoruz; “mübasir bizi resmen durusmadan kovdu, sen kimden izin aldin da duruşma salonuna girdin" dedi diyoruz. "Git istedigin yere kadar sikayet et almiyorum içeri" dedi diyoruz. Bunun üzerine mübasire Anayasa'nin 141. ve CMK'nun 182. maddelerini hatirlattik açik durusmaya herkesin girme hakki oldugunu, hiçbir açiklama yapmak zorunda olmadigini, hiç kimseden de izin almaya gerek olmadigini hatirlattik diyoruz "bu ise mübasiri daha da kizdirmaktan öte bir ise yaramadi" diyoruz. Veee;
Sikayet ettigimiz sayin savcinin agzindan "kim bu mübasir, ne zaman, hangi mahkemede oldu olay?" lafini duymayi beklerken "siz durusmaya niçin girmek istediniz, durusma sizinle ilgili miydi?" lafini duyuyoruz.
El insaf!! Simdi bu memleketten hukuk devleti diye söz edebilir misiniz? Anayasa'nin size tanidigi hakki .ötü .oklu bir mübasir elinizden alacak, üstüne üstlük "git istedigin yere sikayet et" diye postasini koyacak. Siz de savciya sikayet edeceksiniz. Savci da konusmalariyla mübasirin hakli oldugunu ima edecek, biz de hukuk devletinde yasiyoruz diyecegiz öyle mi???????
Yaziklar olsun!!!!!!!!!!!!!!!
Devrim Sinan KARAVELIOGLU
Re: Mübaşir, Karavelioğlu'nu duruşmadan kovdu!
Sayın Karavelioglu ;
Günaydın.......................................... .........
Commodore1tr kulübüne hoş geldiniz ilk içkiler ücretsiz diğrelerine ise müessese para ödemektedir..
Siteye kaydolduğumdan beri ne diyorum ki ben.... Siz gene iyisiniz ben kendi duruşmama alınmadım bu ülkede... Hemde avukat filan değildim sanıktım sanık...