Re: Polis Meslek Yüksek Okulu
commodore bey konuya biraz yabancı biri olarak ben bile anlattıklarınızı anladım. Gerçekten açıklama çok anlaşılır olmuş ancak ortada bir sıkıntı var o da mahkeme kararına uyulmaması: arkadaşın sanıyorum bu noktada sıkıntısı şu: saydığınız gerekçeler ve mahkeme kararını idareye nasıl uygulatacak. Mahkeme kararı uygulanmıyor diye yeni bir dava daha açsa yıllar sürecek. Yeni bir mahkemeye gerek kalmadan işlemlerini başlatıp okuluna tekrar başlayabilme sorununu nasıl çözecek. Mahkeme kararlarını uygulatmaya yetkili makam neresidir. Koluna bir polis takarak idarenin kapısına dayanıp polis zoruyla mı uygulatmalı? Kısa vadede, idareye karara uyulmayarak kanunsuzluk yapıldığını nasıl izah edecek? Gidip bizzat görüşsün desem mahkemeyi kaale almayan kişi veya kişiler vedat beyi mi muhatap alacak? Kısa vadeli çözüm yolu nedir bunun? işin teori kısmı mahkemede çözülmüş zaten, pratiğe nası dökülecek :(
Kararın uygulanmadığına dair yeni bir dava açarak.
commodore1tr beyfendi, sıkılmadan cevap verdiginiz için teşekkür ederim.Beni şu an gerçekten tam anlmıyla aydınlattınız.Ben daha öncede bu meseleyle ilgili bir konu açtığımı unuttum.Bunu daha sonra farkettim ancak silemiyorum eski konuyu.Yönetici arkadaşlarım bu yazdığım yazıyı okurlarsa ve aynı olayı anlatan iki konunun açılması karışıklığa sebep olacak bir durumsa,konunun birisini silmelerini istiyorum.Tekrar teşekkür ediyorum size...Saygılar