dün itibariyle yaralı olanlardan bir tanesi başkası tarafından öldürülmüştür öldürenler saldıranlar belli ben bu durumda herhangi bir soruşturmaya tabi tutulurmuyum? birde dosya düşermi bu durumda ? herkese kolay gelsin
Printable View
dün itibariyle yaralı olanlardan bir tanesi başkası tarafından öldürülmüştür öldürenler saldıranlar belli ben bu durumda herhangi bir soruşturmaya tabi tutulurmuyum? birde dosya düşermi bu durumda ? herkese kolay gelsin
benim bi husumetim yoktu aradan 2 yıl gibi bir zaman geçti mahkemeden mahkemeye anca görüyorduk birbirimizi herhangi bir tehdit vs olmamıştı zaten öldüren kişide yakalanmamış ama saldıranlar yakalandı olay farklı bir boyutta ama yinede benide soruştururlar diyorsunuz.Cevap için teşekkürler.
Merhaba
Annemle komşumuz bakkal dükkanımız önünde 10 gün önce küçük bir tartışma yaşamışlar. Olay kapanmış. 3 gün önce kızı bunun hakkında hesap sormaya gelmiş , biz annemle dükkanın önünde oturuyorduk. Ben sakinleşmesini söyledim. Araya komşular girdi , o sırada annesi geldi , yüzüme tükürdü hakaret etti.
Aradan 5 dakika geçmeden 2 araba adam geldi. Şahısların akrabalarıymış. SaldırdılarKardeşime ve bana vurdular , ben annemi korumaya çalışıyordum. Annem darptan kurtuldu ancak ben aldığım darbeyle düştüm ve yaralandım. Polis geldi. Komşularımız gelenlerin arabada bıçak , sopa olduğunu , sakladıklarını söylediler , polise söyledim ama ne yaptılar bilmiyorum. Bunu gören komşularımız var , bunu mahkemede ifade etsem yararı olur mu? Polislere söyledim ama birşey yapamazlar falan dedi..
Ayrıca bu insanları çağırdıkları için suçlamamız mümkün mü?
Beni doktora götürdüler , doktor beni bir sandalyeye bile oturtmadı zira elim ayağım titriyor başım dönüyordu. açık yaraya pansuman bile yapmadı , raporda ne yazdığını bilmiyorum. Ancak olayın sıcaklığı ile hissetmediğim bir çok şey var. Ayrıca olaydan sonra uyku uyuyamıyorum. Tekrar sağlık raporu alabilirmiyim , psikojimin bozulduğuna dair bir rapor alabilirmiyim , nasıl alabilirim?
Kazanma şansımız nedir ? Avukat tutmak istiyoruz ancak durumumuz çok da iyi değil, avukat tutsak davayı kazanmamız durumunda masrafları karşı tarafmı ödüyor?
Ayrıca poliste sadece 1 kişinin adı geçiyor , birçok insan bize saldırdı , polis sadece darp edeni yazdı , bize saldıranlar hakkında ne yapabilirim. Yardımınıza ihtiyacım var , hala şoktayım , yardımcı olursanız çok sevineceğim. Çok teşekkürler.