Ege37 ;
Ben şanslı kulum diyeceğine neler diyorsun :) Ne mutlu sana bende bir kasabaya yerleşeceğim henüz köydeyim yakında kurtulacağım... Bir balıkçı teknesi bir baraka internet yok....
Printable View
Ege37 ;
Ben şanslı kulum diyeceğine neler diyorsun :) Ne mutlu sana bende bir kasabaya yerleşeceğim henüz köydeyim yakında kurtulacağım... Bir balıkçı teknesi bir baraka internet yok....
o halde ne duruyoruz özlemini çektiğimiz şey elimizde değil mi bütün insanlara günaydın,merhaba, selamün aleyküm......
İyi akşamalar,tekrar iyi akşamlar.Yazılarınızı yeni okudum .Samimi olmam gerekirse; evet günaydın için geç değilmiş.Şayet toplum olarak bunu düşünsek galiba hiç bir sorun yaşamayız.Ama o kadar sorunların olduğu ve başta en kötü ve sağlığımızı bozan stresle dolu bir hayatımız varki galiba istesekte istemesekte günaydınlarıda;iyi akşamlarıda unutuyoruz.Ama benim düşünceme göre belkide en çok gereken,yaşadığımız problemli dönemlerde hatırlamamız aslında en uygunu.Tabi arkadaşımızın söylediği gibi toplumumuzun yargılarından dolayı mesala bayanlar için günaydın yanlış algılanabiliniyor Ben yinede günaydın taraftarıyım.İyi bir akşam dileğiyle..:)
Günaydın...
Günün aydın olması dileği illaki de sabah söylenmesi gerekmez öyle değil mi?
Ve aleykümselam.
Kardeşinizin yaptığı da bir şey mi? :) ben de bir sabah işe giderken genç bir çocuk ile aramda geçen kısa ama kan donduran konuşmayı aynen aktarayım
-günaydın hanımefendi
-(şaşkın bir şekilde) size de!...
-ee şey size bir şey söyleyebilir miyim acaba?
-kısa olsun geç kalıyorum..
-cinsel organımı görmek ister misiniz?!!!!!!
-ŞİMDİ KAYBOLMAZSAN POLİS ÇAĞIRICAM!
yaşı 14-15... ergen kafa. havanın serinliğinden mi onun cahil cesaretinden mi bilmiyorum buz kesmiştim.
Ben küçüklüğümde büyüklerimden korkardım,saati soracak olduğumda ise terler akardı yüzümden,''Acaba şu bayana sorsam beni yanlış anlar mı?''. diye... Dünya değişiyor,terbiye günden güne ayaklar altına alınıyor. Bu yazıyı okuduğumda gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun efendim.