-
Sayın alisinkay,
Hükümetin zina konusu ile AB'ye çalım attığına inanmanın ve iaddia etmenin değersiz ve saçma olduğuna inanıyorum. Zina husunda popilist davranmak istediler sonunu getiremediler.Onun sıkıntısından kurtulmak için türlü yalanlar söylüyorlar.
AB'nin istekleri konusuna gelince ; AB bizden herşeyi isteme yüzsüzlüğüne ve kudretine sahip.
Av. G.A.
-
Sayın AV.GA ilgili yazım hakkında yorum yaparken, yazımı henüz okumadığınızı veya tam olarak okumadığınızı düşünüyorum. O yazıda Zina tartışmasında hükümetin AB’ye çalım attığından bahsetmedim.Sayın Bagaytuğ o sunucu çıkarmış.Yazımın ana fikri, AKP hükümetinin acemice hareketleri yüzünden her şeyi eline yüzüne bulaştırdığı ve AB’nin tepki toplayacağını bildiği dayatmalarını kamuoyundan saklamak için Zinayı bir kamufle aracı olarak kullandığını anlatmaya çalıştım.Genel kategorilerdeki KÜRTÇE RESMİ DİL OLSUN adlı forumu okuyup daha sonra yorum yazmanızı rica edeceğim.İşin açıkcası tebronenin diğer forum kategorilerindeki yazıları ve buradaki nasreddin hocanın eşeği sözüde beni gerçekten sinirlendirmeye yetti.Lütfen tekrar okuyup buraya yorumunuzu bildirin.
"AKILLI KONUŞUR, ÇÜNKÜ SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ VARDIR; APTAL KONUŞUR, ÇÜNKÜ KENDİSİNİN BİR ŞEYLER SÖYLEMEK ZORUNDA OLDUĞUNU SANIR."