Re: Yakıt aidatının ödenmemesi halinde tahliye sebebi
merhaba, gönderilecek ishtarname iadeli ve tahhütlü olabilir... sonuçta bu yyolla da kayıt altına alınmış ve alınmaması mümkün olan bir durum olmayacaktı. Yazılı kanun numarasını şu anda bulamadım. Daha sonra ekde gönderebilirim.
Ama asıl önemli olan, gönderilecek ihbarnamenin içeriği sanırım. Burada tahliye talebi olmadığında içerik yönünden eksik oluyor sanırım. İlgili konuyla ilişkin benim de bir davam var, kira akdi bitmeden 2 ay evvel kontratın yenilenmeyeceği ihbarnamesini, ve sözleşme bitiminde evi boşaltmasını talep ettim. EVİ HALA BOŞALTMADI. Kendi belirlediği kira tutrını bankadan hesaba şerh koyarak çektirdim. YANİ KONTRAT YAPMADIĞIMI VE DAVA AÇACAĞIMI ÖNCEDEN BİLDİRDİM.... Temerrüde düşmesiyle çektiğim il ihbarnamede tahliye etmesini belirmedim. AMA İKİNCİİ ÇEKECEĞİMDE BULUNACAK.... yanlız hep bir eksiklik oluyor edindiğim bilgileerde.. TAM VE doğru bilgiye 1. kaynaktan ulaşmak istiyorum..
tEŞŞEKKÜRLER
Tam ve doğru bilgi sizinle tam ve doğru ilgilenecek birisinden alınır. Bunun adınada Türkiyede avukat denir. Evinizden işinizden çıktığınızda sağa sola bakının bir ' hukuk bürosu' veya 'avukat' ibaresi görünce dalın oraya... Randevunuzu alın ödemenizi yapın alın bilgiyi ....
Bu site rehber olma iddiasındadır. Herkesin bedava avukatlığını yapma cve sonuna kadar olayları anlatma sitesi değil...
Alıntı:
terazininkantarı rumuzlu üyeden alıntı
.. TAM VE doğru bilgiye 1. kaynaktan ulaşmak istiyorum..
tEŞŞEKKÜRLER
Ne ulvi bir hedefiniz var,yolunuz açık olsun!Pes doğrusu...
Alıntı:
Av.Ergün Vardar rumuzlu üyeden alıntı
Ne ulvi bir hedefiniz var,yolunuz açık olsun!Pes doğrusu...
haklısınız.. buralara yazı yazan yada soru soranların az cok hukuk bilgisine sahip olması gerekiyor. özellikler benim gibi hukuk öğrencisi olan kişilere yol göstermede cok faydalı bir site