Re: İlköğretim kitabında ki erotizm.

Teşekkür ederim Sayın commodore1tr,
daha sitede öğrenebileceğim çok şeyler var..  (Allah izin verirse tabi ki.. )
Bir de burdan yakalım bakalım;
bir kez "boş ol" denilince boşanılacağını mı sanıyorsunuz? Olur mu öyle şey...
O dediğiniz, evlendirme memuru önünde  bi de boşanırken mahkemede bir imza ile olur.
Asıl üç kez evet ,evet, evet diyerek kabul etmiş oluyorsunuz. 
Sonracığıma boşanırkende üç kez boş ol , boş ol , boş ol deyince de boşanmış olunur..
Nedense bayanlara sadece evet demek düşüyor da sonrasında boş demek sadece erkeğe kalıyor..
Her neyse de evlenip boşanmak ne kadar kolaymışş... 
Üstelik formalitelisi bilene gerekmiyor, ne dava derdi var, ne mahkeme...
Çocuklarımız olunca bu kitaplardan alsak mı ne? Hani onları hayata hazırlama konusunda zorlanmamak için belki  lazım olur!
:p

Re: İlköğretim kitabında ki erotizm.

Mujde sozu gecen hikaye kitaplari toplatiliyor. Hele sukur ki bunda gec kalinmadi. Biraz da olsa ilerleme var bizde.

Erotik hikáye kitapları toplatılıyor 21 Şubat 2007 

Adapazarı’nda ilköğretim 3 ve 4’üncü sınıflarına yönelik olarak okullarda dağıtılan, içerisinde erotik ifadeler bulunan hikaye kitapları toplatılmaya başlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde, dağıtılan hikaye kitaplarının Talim ve Terbiye Kurulu’nun tavsiye ettiği kitaplar arasında olmadığı, kitapların İl Yayın Kurulu tarafından incelendikten sonra alımına onay verildiği belirlendi. İl Yayın Kurulu’nun ise alıma, kitapların ön sayfasında bulunan "Milli Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı kararıyla tüm ilköğretim öğrencilerine tavsiye edilir" yazısı üzerine karar verdiği ileri sürüldü. Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yazının gerçek olup olmadığı yönünde araştırma başlattı. Olayın ortaya çıkmasından sonra Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişleri, okullara giderek ’Aydede’ dizisinin seri kitaplarını tutanakla teslim aldı. İlk etapta da 25 kitap toplandı. Bu arada bu kitapları satan Adapazarı’ndaki kitapevleri de gelen tepkiler üzerine bunları raflarından kaldırıyor. 

hurriyet.com.tr