Re: Gerçekten ülkede adalet var mı!
Sayın ilahiadalet size sorularım olacak bir kaç adet;
1- Muhatapalarınız kimlerdir?
2-Üslubunuzda ki bu sertliğin nedeni nedir?
3-Neden tahammülsüz sünüz?
4-Dilbigisi ve anlatım bozukluklarına günlük hayattada bu kadar özen gösterir misiniz?
5. ve son sorum da ilk iletinizin kapanışında bir soru sormuşsunzu bende merak ettim.
Ya siz yargıyı ne zannediyorsunuz?
Cevaplama nezaketini göstereceğinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim.
Alıntı:
ilahiadalet rumuzlu üyeden alıntı
Sn. Com. Önce Mevlüt adlı şahısın türkçe nasıl yazılır,nasıl cümle kurulur bunları öğrensin.Daha sonra eleştri nedir bunu da öğrensin.Sana gelince Sn. Com.Benim yazdığım şeyleri dolaylı olarakta olsa saptırmışsın.Bu yüzden yazdığın hiç bir harfi kaele almıyorum.Herkez işine geldiği gibi hak arıyor kimse empati yanlısı değil.Ayrıca yazdığın bir düzine nasihatıda kendine sakla zira ben, unumu eledim ve eleğimi duvara astım!..
Sn. ilahiadalet;
Öncelikle işaretli terimleri araştırıp doğru yazılışlarını öğreniniz.Yazım kurallarını öğrenip uygulayınız!
Ve cümle akışını da bozmayınız.
Bu arada ''zira'' NEDİR?
Bende adalete kızgınım ki:
-O kadar insan öldü -Elbette Allah'ın takdiridir-
Fakat buna sebep olan MÜTEAHİT arkadaşların bir bedel ödemesi gerekmez mi?
Adalet ''dava düştü , dava düştü'' diye bağırıyor!
Olan yine mağdura oluyor.Evi yıkılıyor,aç kalıyor,sokakta yatıyor,herkesi ölüyor birde adalet kovuyor!
Telefonu çalınan arkadaş ta gayet haklı.Haksız olduğu kısım şu ki (bence);
Lanet olsun adalete anlamını barındıran metni, bu anlamı barındırmasa dörtdörtlük derdim.
Kayıp vergiyi canlandırmaya! gelince herkesten 5ytl toplayan , vermeyenin telefonunu kapatan devlet veya adalet çalınan telefonu nasıl bulamıyor?
Ben hakkımı aramak için 500ytl'yi de sebep gösteririm, küçük bir hakareti de.Adalet benimle meşgul olmak zorunda.Onun için hakimler o kadar kitap okuyor.Bir de para alıyor!
Bence adaletiMİZin övülecek bir tarafı yok.Böyle düşünmüyorsanız küçücük bir çocuğu kötü emellerine alet edip (özür dilerim) kendisiyle beraber,''eşantiyon olarak'' pazarlayan anne'nin hukuki durumunu takip edin...
;)
Dipnot: Türkçem hiç iyi değil.Hatalıysam 0(506) 229 29 72
Saygılar...
Tak(t)ir değil takdir olacaktı.Türkçeyi senden öğrenecek değilim.Hem sen niye bu kadar yormuşsun kendini böyle ya? :)):)) Çok fazlada güldürdün beni teşekkür ederim şahıs..
Gül gül iyi gül... Ağlanacak haline gülmeye devam et...
[QUOTE=mevlut.ozmen;88726]:kızgın: GERÇEKTEN BU ÜLKEDE ADALET VAR MI?
DEDİĞİNİZ OLAYLAR YANINDA BİR ŞEY DAHA EKLEMEK İSTİYORUM;
ON BİNLERCE KİŞİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ! MARMARA (17 AĞUSTOS) DEPREMİNDE ADALET? SUÇLULARI? MAALESEF BULUP CEZALANDIRDI MI?
YAZIKLAR OLSUN BU ADALETE!
:?[/QUOT
Buradaki yazıya cevaben yazdım..''ADALET? SUÇLULARI? MAALESEF BULUP CEZALANDIRDI MI?
YAZIKLAR OLSUN BU ADALETE!'' Yazıklar olsun bu adalete ne demek sizce hanım efendi?
Evet gün içinde de türk diline gösterdiğim özveri çok büyüktür.Zira dünyada en sevdiğim lisanlardan bir taneside türkçedir. Saygılarımla..
Ayrıca sizin bana bu sorduğunuz soruların altında da derin ve salt bir art niyet olduğu kanısındayım hanımefendi.Saygılarımla..
Ya neden kuşatma altına aldınız beni böyle?Şahıs alenen yargıya ''yazıklar olsun'' diyor.Linç edlien kişi ben oluyorum...
Sayın Farkin,çok teşekkür ederim işte bak eleştiri böyle yapılır(art niyetsiz).Mutlaka benimde hatalarım vardır her ne kadar özverili olsamda...Cümle akışı konusunda yaptığınız uyarı için ayrıca teşekkür ederim.''Zira'' çünkü demektir :) :) (sözcüğün anlamını daha önceden bildiğinizi biliyorum) Saygılarımla..
Sayın ilahiadalet ;
Şahıs adalete olan tepkisini biraz sert dile getirmiş olsada ; milyonlarca vatandaşımızın canını yakan üzüntüye boğan bir olaydan sonra adaletin geç işlemesine tepki göstermiş... Onbinler öldü yüzbinlere yakın kişi evsiz barksız kaldı... Yapılan yardımların yağmalanması hak sahiplerine verlimemesi ayrı bir konu... Hatalı hileli ev yapanların davalarını bitiremeyen bir sisteme tepki gösteriyor vatandaş olarak...
Düşünün ya onu yazan o depremde tüm ailesini ve evini kaybetmişse ve sorumluların ceza almasını istiyorda hukuk yolu tıkandıysa...
Pekala eğer şahsen benim yazdıklarım dan incinen arkadaşlar olmuş ise ben hepsinden özür diliyerek,bu konu başlığı altındaki yazışma hakkımın ihracını yetkililerden talep ediyorum.Saygılarımla...
Bu konu hakkında artık yorum yapmak istemiyorum..Saygılarımla..