Gelin tanış olalım,
İşin kolayın tutalım
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz
Sevmesini bilen tum sevenlerin sevgililer gunu kutlu olsun......
Printable View
Gelin tanış olalım,
İşin kolayın tutalım
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz
Sevmesini bilen tum sevenlerin sevgililer gunu kutlu olsun......
http://img294.imageshack.us/img294/4238/orneksevgi.gif
Sadakatiniz bol, sevginiz daim olsun.
Boşanmalar da son bulsun ki avukatlar da başka davalara baksın.
Amin. :)
Benim kafam karıştı. Bu da özel günler açılımı mı? Yani bundan sonra anne olmayanların anneler gününü, öğretmen olmayanların öğretmenler gününü de kutlayacakmıyız?
Yoksa bu gün Dünya AIDS Günü bağlamında bir gün mü? Hani AIDS'sen üzülme değilsen korun anlamında?? Sanırım öyle.
Bütün sevgilililerin, ne kadar şanslı olduklarının bilicinde olarak birbirlerine günü zehir etmeden; sevgilisi olmayanların ise günün anlam ve önemi üzerinde düşünerek geçirmesi dileğiyle sevgililer günü herkese kutlu olsun....
Ticari kaygı kokan bir kutlama günü... Seven insanlar her günü değil, birlikte oldukları her anı kutlarlar...
Sevgi öyle bir hale getirildi ki bayramlık kıyafetler gibi askıya asılıp dolaba kaldırılıyor ve sevgililer günü,anneler günü,babalar günü gibi günlerde dolaptan çıkarılıp hediyelerle süslenip o günün önemli kişisine takdim ediliyor.Sevgimizi göstermek için senede bir gün olan bu günleri beklemeye karşıyım,sevgi hergün gösterilmelidir hemde pahalı hediyelere gerek duymadan ufak jestlerle.
Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiç bir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki... Sevgililer gününde yanında olup sana sarılmak için çıldırıyorum...
Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.