Re: İlginç boşanma gerekçeleri
En ilginç boşanma davalarından birisi Türkiyede geçenlerde olmuş. Gazetede okudum. Malatyada mı Diyarbakırda mı ne kadının birisi kocasını sürekli başka bir kadınla görünce önce kavga çıkarmış kocası kadını zorla sakinleştirmiş sonra kadın bakmış değişiklik yok adam öbür kadınla soluğu mahkemede almış demişki böyle böyle mahkeme evlilik cüzdanı v.s ile boşanma davasını açacak ki nüfus kağıtları gelmiş ( yada önce açmışlar davayı sonra majkemeye gelmiş. ) Anam bir bakmışlarki bunlar zaten boşanmış ta kadının haberi yok !!! Bacım demişler sen zaten adamdan 6 ay önce boşanmışsın ne ayak ? Bir daha nasıl boşanacaksın ?
Tabi şimdi siz sivri akıllı cinler hemen kafayı çalıştırıp ''Adam sahtekarlık yaptı başka kadını karısı diye getirip boşadı dolayısıyla hem suç işledi hemde boşanma ortadan kalktı evlilik iptal olur gibi '' akla zarar şeyler düşünüyorsunuz. Avukat milleti ne olacak kafanız hiç doğru şeyylere çalışmaz :)
Kadın bakmış bakmış ( Muhtemelen cumhuriyet savcısına bakıyor ) '' Bey bey '' demiş. '' Altı ay önce kocam olacak herif beni boşadı ben onu boşamadım ki bu seferde ben onu boşamak istiyorum. Bıktım artık Altı aydır yemek yiyip çıkıp gidiyor topu topu on güne bir benle yatıyor :))))
Benim gerçek yaşamda duyduğum en garip boşanma gerekçesi eşinin kendisine danışmadan Milli Piyango bileti almış olmasıydı. Nasıl öğrenmiş eş bu durumu? Çünkü anlamlı bir miktar ikramiye çıkmış bilete. Koca bu durumu duyunca küplere binip, ikramiyeyi alamasın diye bileti yırttıktan sonra kadıncağızı babasının evine bırakmıştı. Harama el uzatan kadını istemezmiş....
Bu da bugün kü basından...
Riyad’da yaşayan bir adam, bir erkeğin sunuculuk yaptığı televizyon programını tek başına izleyen eşini ’ahlaksızlık’ yaptığı gerekçesiyle boşadı. Adı açıklanmayan adam şeriata göre yabancı bir erkekle bir kadının aynı odada yalnız kalamayacağı gerekçesiyle eşini boşadığını söyledi.