Bir sonraki düşüncem uyumak ama uygulamakta zorluk çekiyorum,hala netteyim,dolaşıyorum,uyurgezer olma ihtimalide var bu arada tabi...
Printable View
Bir sonraki düşüncem uyumak ama uygulamakta zorluk çekiyorum,hala netteyim,dolaşıyorum,uyurgezer olma ihtimalide var bu arada tabi...
Gece ve gündüz böyle biririne karışabiliyor demek ki,deneyimlerimden...
Bugün düşünceler atak yaptı,hepsi birbirini geçmeye çalışınca ne düşündüğünü anlayamıyor insan,sıra sıra gelin diyeceğim geliyor,nafile sepette 6 düşünce olsa yine iyi sayısalı tutturabiliriz,neyse ki şu saniyelerde teke indi,acıktım balık yemek istiyorum...oh be.
Sanıyorum aşıksınızamma farkında değilsiniz yada kendine itiraf edemiyorsunuz.Gece vakti balık yeme rakısız mundar olur. Bir sonraki düşünce muhtemel hastahane...
Bir önceki düşünceniz neydi peki? Biraz daha gerilere gidelim...
Ben bir haftadir uyumaktan gozlerimi acamamaktan sikayetciyim.
Kirk yilda bir grip oldum o da beni yikmak istedi amma mikroplari virusleri hepsini yendim yaa.. hemi de ilac kullanmadan yikilmadim ayaktayim. :p
Bir sonra ki dusuncem ise ilk firsatta sahilde deli gibi kosmak kosmak da kosmak ve de temiz hava teneffus etmek.
Bahariye koşuntusu az geldiyse Moda deniz kulübü önünden kadıköye kadar koşabilirsiniz. Deniz e düşerken dikkat edin vapur kalkıyor olmasın...
Lütfen biri deniz02 yi uyandırsın... Sanırım trans durumundan çıkamıyor.
Yarın sabah sporu..şu an ki düşüncem
çok çağrıştırmayın serbestliği