Onunla mı davalısınız da siz ?
Printable View
Onunla mı davalısınız da siz ?
Sayın Honest-Man
Olayınızın sonuçlanıp sonuçlanmadığını bilemediğim için yaptığınız açıklamadan bitmiş gibi algıladım. Öte yandan karşınızdaki insan ve olay hakkında çok soyut açıklamalar ve bilgiler verdiğiniz için bu konu hakkında yorum yapamayacağım. :terazi: Umarım en kısa zamanda sorunlarınız hallolur.
Alt komşum çöp kovası yüzünden tartışma yarattı ve bununla ilgili anneme açıkça yalancı ithamında bulundu ve buna karşılık benim anneme yalancı diyenin alnını karışlarım dedim .Buna karşılık biz kadın kadına konuşurken komşumun kocası çıkıp benim kapımı adamlar çalıyor ithamında bulundu
Suç duyurusunda bulunmak istiyorum ve konunun sonuçlanması sırasında nasıl bir durum ortaya çıkar yardımcı olursanız sevinirim
--------------------------------------------------------------------------------
Alt komşum çöp kovası yüzünden tartışma yarattı ve bununla ilgili anneme açıkça yalancı ithamında bulundu ve buna karşılık benim anneme yalancı diyenin alnını karışlarım dedim .Buna karşılık biz kadın kadına konuşurken komşumun kocası çıkıp benim kapımı adamlar çalıyor ithamında bulundu
şuç duyurusunda bulunmak istiyorum ama nasıl yapacağımı nereye kime başvurmam gerektiğini bilmiyorum
ve konunun sonuçlanması sırasında nasıl bir durum ortaya çıkar yardımcı olursanız sevinirim
sorduğum soru üzerine selin hanım cevap vermiştir. bilginize
1,000.-ytl. makul bir fiyat öylemi?.. Size göre mi? Bize göre mi? Bence bazen fiyatları çok uçuk yapabiliyorsunuz.... :(
Merhabalar savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kayıt işlemi yapıldı. İsim rakam ve imza örneklerim alındı. Ama ben dosyayı nasıl takip edebilirim? Bana hiç bir şey verilmedi elime ne kayıt numarası ne de başka bir şey. Siz gidin bu kadar dediler. Bir bilgisi olan var mı ?
Size postadan kağıt gelecek. O zamana kadar bilgi almak isterseniz dilekçeyi verdiğiniz yere gidip sorabilirsiniz. Başka bir türlü takip şansı yok.
Soruşturma numarası vardır aslında ama siz gittiğinizde TC kimlik söyleyince de bakabilirler.