Arkadaşın elinde sözleşme yok cezai şartin tek taraflı olup olmadğını dahi bildiğini sanmıyorum ya cezai şart karşılıklı düzenlenmiş ise ?
Printable View
Arkadaşın elinde sözleşme yok cezai şartin tek taraflı olup olmadğını dahi bildiğini sanmıyorum ya cezai şart karşılıklı düzenlenmiş ise ?
merhaba tayfun bey,
banka toplu ıs sozlesmesıne/sendıkaya baglı
ve orada 4 ay ıcınde deneme suresı oldugu ve memnun kalınmaması durumunda ısverenın tazmınatsız ve bıldırımsız fesıh hakkı oldugu yazıyor
karşı tarafın eğitim veya imzalattıgı sozlesme ıle ılgılı tazmınat hakkı var ıse bunun ıcın hak dusurucu sure nedır yardımlarınızı rıca ederım
saygılar
Eğitim giderleri ile ilgili olarak meslektaşlarımın vermiş olduğu cevapları iyice incelemenizi rica ederim. Hizmet akdinin tek taraflı feshi halinde diğer tarafa ödenecek olan tazminatın geçerli olabilmesi için bu yükün her iki taraf içinde düzenlenmiş olması gerekir. Meslektaşlarımın izah etmeye çalıştığı sadece işçi aleyhine düzenlenmiş olan cezai şartların geçersiz olduğudur. Sözleşmenizin feshi halinde tazminat yükü her iki tarafa yüklenmiş ve miktar açısından da oransızlık yok ise geçerli olabilecektir.
Kıymetli arkadaşların görüşlerine ek olarak, Toplu İş Sözleşmesi ile artırılmış 4 aylık bir deneme süresi mevcutsa, bu size bu süre içerisinde iş akdinizi fesh etmeniz durumunda sadece ihbar tazminatı ödememek konusunda muafiyet sağlar.
Selamlar,
teşekkür ederim
saygılarımla,