Re: Kredi kartı borçlusu kaçak ise nüfus kağıdını yenileyebilir mi?
Kaçak yaşamanın maliyeti daha fazla olabilir bir haftalık bir ceza için gereğinden fazla eziyet çekildiği düşünülebilir
Sn Karakum Sizde Biş İşe Yarayıp Cevap Verseydiniz Arkadaşa Keşke. Ben Tecrübelerime İstinaden Yazmış Bulunuyorum Bunları ki Ayrıca Sizin Hukukçu Olduğunuzada Kanaat Getirmiyorum. Bir Hukukçuya Yakışmayacak Üslupla Yaklaşıyorsunuz İnsanlara Ben Bunun Nedenini Biliyorum Ama Burda Açıklamayacağım. Merak Edenler Olursa Özel Mesaj Olarak Paylaşırım.
Alıntı:
Av.Mehmet Taylan Karakum rumuzlu üyeden alıntı
Sayın denizlere,
"kaanjustin" rumuzlu üyenin yazdığı iletilerin; atar tutar bir yanı olmadığı bir yana; hukukla da uzaktan yakından bir ilgili yoktur.
Kendisini kaale almamanızı tavsiye ederim.
Beyefendi Benimle İlgili Şahsi Probleminizmi Var ? Yani Başka Bir Konuda Size Cevap Verdiğim Ve Sizinde Buna Karşılık Veremediğinz Yani Alt Olduğunuz Bir Mesele Yüzünden Neden İnsanların Yardım Almaya Çalıştığı Bİr Forumda İnsanlara YArdımcı Olmakla Geçreceğiniz Vakti Ego Tatmininiz İçin Ayırıyorsunuz Hala Anlamış Değilim.
Bir Hukukçu Olduğunuzu Düşünmyorum. Çünkü Bir Avukata Yakışacak Davranışlar Değil Bunlar. Eğer Gerçekten Avukatsanız BU Tavırlarınızdan Sonra Nasıl İz Bırakırsınız İnsanların Akıllarında Bilemem...
Saygılar
kaanjustin kendinizi tanıtırmısınız. Bizler kendi gerçek ismi ve ünvanları ile yazı yazanlar merak ediyoruz
Sn. Eyilik, Kaanjustin ve Karakum,
Bu şekilde bir tartışmaya neden olduğum iin çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Kaanjustin, tecrübelerinizi paylaşmanız çok ince bir davranıştı ve ayrıca vakit kaybetmeden sorulamı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim.
Sn Eyilik ve Karakum,
Hukukçu olarak konulara hukuksal açıdan yaklaşmanız ve bizleri yönlendirmeniz zaten bu forumda yer alıp sizlerden yardım rica etmemizin temel nedeni. Bu konudaki hassasiyetinizden dolayı sizlere de çok teşekkür ederim.
Kaanjustin arkadaşımın bir vatandaş olarak tecrübelerine istinaden fikirlerini almış oldum, aynı şekilde birer hukukçu olarak ta sizlerden bir önceki yazımdaki sorularım konusundaki görüşlerinizi bildirmenizi rica edebilir miyim?
İyi Çalışmlar dilerim..
Mal beyanında bulunmadığı için hakkında 10 gün disiplin hapsi bulunan bir kişi polis tarafından yapılan bir uygulamada, kimlik kontrolünde tespit edilirse hemen cezaevine mi konur yoksa borcunu ödemesi için kendisine bir fırsat verilir mi veya bununla ilgili gelişmeler nasıl olur? O aşamada borcunu ödemeyi kabul eden bir kişiye nasıl bir işlem yapılır. Bildiğim kadarı ile borç ödenince hapis cezası kalkıyor. Yakalandıktan sonra işleyiş nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim.
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
kaanjustin kendinizi tanıtırmısınız. Bizler kendi gerçek ismi ve ünvanları ile yazı yazanlar merak ediyoruz
Adım: Kaan
Soyadım: Tan
1980 İstanbul Doğumluyum. Dumlupınar Üniv. İktisadi İdari birimler Mezunuyum, Bir Gsm Şirketinde Müşteri Yönetiminde Çalışıyorum. (Şirketimin İsmini Paylaşamıyorum) Bunun Dışında Öğrenmek İstediğiniz Bir Bİlgi Varsa Paylaşırım.
Şunuda Belirtmek İsterimki Tartışmak Ve Kimsenin İtibarıyla İlgili Yorum Yapmak Haddim Değildir. Ama Bir Önceki yazımda da Belirttiğim Olgudaki Davranışlara Karşı Tahammül Edemiyorum. Eğer Bilmeden Birilerine Saygısızlık Ettiysem Özür Dilerim...
Saygılar.
Tabiki nüfus cüzdanınızı yenileyebilirsiniz. Fakat bunun için ikametinizin olduğu muhtardan belge almak zorundasınız. Nüfus cüzdanınızn yenisini de alırken nüfus dairesinde sorun çıkmamakta. Takipteki alacaklar için avukatlar zaman zaman bağlı olduğunuz nüfus dairesine yazı yazarak değiştirme talebiniz olup olmadığını soruyorlar. Değişiklik ve muhtardan aldığınız belge dolayısıyla ikamet bilginiz burada bulunmakta.
Avukatlar ikamet bilginize buradan ulaşabiliyorlar.