Re: Ankahukuk 1.2.2007 de tekrar yayın hayatına başlıyor
Allah allah bu ne acele. Senet prorestosu için bile 3 işginü, ödeme enrine bile 7 gün süre verilirken ankaya haksızlık etmeyin.
Savaş kardeşimiz engüzelini yapmak için bu kadar bekledi. Umarım başarmıştır. Sayın admin, hele bi bizim siteden güzel olsun bak ben de neler yapacağım
Anka nın senedimi protesto oldu ? Hehe hayır benim acelem orayı bir karıştırmaktı aklımda güzel bir konu vardı ... Konu ziyan olmasın diye şeyettimdi...
Anka üye olan her yüzüncü üyeye bir kol saati bininci üyeye duvar saati on bininci üyeye big ben saatini hediye edecekmiş...
'' Sayın admin, hele bi bizim siteden güzel olsun bak ben de neler yapacağım'' bu bölümü anlamadım....
Anka hukuk görülen lüzüm üzerine açılış tarihini 15 Şubat olarak değiştirmiştir.
ankahukuk'un biraz da görünüme ilgi göstermesini isterdim o ortadaki resim o kadar basit ve iğrenç gözüküyor ki sitelerimizde sadece içerik değil görünüm de bulunmalı bence
Sayın Anadoluhukuk,
Görünümün iyi olması hakkındaki söylediklerinize katılıyorum da ankahukuk.com henüz açılmamış ki. Sanırım "yapım aşamasında" sayfasını gerçek sayfa sandınız.
Bu vesileyle yeni tanıştığım anadoluhukuk.com sitesi de gayet güzel olmuş, tebrik ediyorum. Çok beğenilen portal kodlarından birini kullanmışsınız, isabet olmuş. Ellerinize sağlık.
Maalesef sitenin teknik alt yapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı açılışı 15 günlüğüne ertelemiş bulunmaktayız.
Sayın Pazarcıbaşı'nın da belirttiği gibi gerek bir hukuk sitesinin kurulmasının zorluğu, gerek kişisel işlerimizin yoğunluğundan dolayı fazlasıyla bu işe zaman ayıramamız, gerekse aç kurtlar gibi bir siteyi çökertmek için saldırıya hazır bekleyen bilgisayar korsanlarına karşı olağanın üzerinde tedbirler alma zorunluluğu bu gecikmenin ana sebepleridir.
Bizi mazur görün.. Hemen de cezalandırma cihetine gitmeyelim lütfen:)
İlginiz için çok teşekkürler..
Saygılarımla...
Cezalandırmıyoruz ki karıştıracak site yetmiyor oraya geleceğiz....
Ben www anadoluhukuk com'u karistirdim bir sey bulamadim.
Sabirsizlikla bekliyoruz www.ankahukuk.com u
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Ben www anadoluhukuk com'u karistirdim bir sey bulamadim.
Sabirsizlikla bekliyoruz
www.ankahukuk.com u
sevgili deniz nasıl ki karıştırdım bir şey bulamadım diyorsun.biliyormusun kli biz daha 1.yılını dolduramamış bir siteyiz biz bu yola hukuk öğrencilerini buluşturmak amacıyla girdik.Eğer karıştırıp bir şey bulamadığını forumda öneriler şikayetler bölümüne yazsaydın ve bulunmasını istediklerini yazsaydın eminim ki dikkate alınacaktın.Yine de ilgin için saol.Üye olunmadan da içerik gösterilmiyor sitemizde.
O nedir ?
Benim neden hiç haberim olmuyor ?