bize cok iyi bir yardım gerekli yani bir yol sunun yani bizlerin bu sekilde yaptırım ile kartsı karsıya kalmamız bize buyuk zarar veriyor bize acilen çözüm gerekli bu şekilde işyerimizin ayakta durması cok zor lutfen yardım..
Printable View
bize cok iyi bir yardım gerekli yani bir yol sunun yani bizlerin bu sekilde yaptırım ile kartsı karsıya kalmamız bize buyuk zarar veriyor bize acilen çözüm gerekli bu şekilde işyerimizin ayakta durması cok zor lutfen yardım..
Peki şu an internet cafelere giriş ile ilgili yürürlükte olan yaş sınırı tam olarak kaç arkadaşlar ve bunun ihlali sonucunda işleten kusursuz sorumlu mu oluyor? Peki yaşı tutmayan kişi evden girerse internete bununla ilgili yasada bir hüküm bulunuyor mu? Böyle bir durumda da ailenin kusursuz sorumluluğundan söz edilir mi?
Zabıta veya Polis seyyara göz yumar da vergisini ödeyen İnternet cafelerin işyerlerini kapatırsa ne olur ? Ankara'da akşamları Kızılay'a bir çıkın bakalım her taraf seyyar dolu kimse bir şey demiyor. Zabıta'yı döverler valla :) iki ucu ................. yani. Devlet Memuru ne kadar bilinçli ki İnternet Cafe sahiplerinin hepsinin bilinçli olması bekleniyor.
Korsan CD satışı yıllarca metro çıkışlarında yapılmadı mı :) hala da yapılıyor gerçi.
Ya neden korsandan seyyardan örnek veriyorum ki onların da kendilerine göre haklı nedenleri var kanuna aykırı ise devlet görevini yapar. Devleti soyup yetimlerin haklarını gaspedenler varken korsanı, seyyarı örnek verdim bende...
Tuzu kurular bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile hareket ediyorlar çoğu zaman ancak bu mantık doğru deil, herkes mutlu olmalı.
Adalet gerekir, devlet (yeterince) adil mi sizce ?
Konu internet kafelerle alakadar olduğundan, seyyar satıcıların durumuna dalmaya gerek olmadığı düşüncesindeyim. İnternet kafeler, gelişen teknolojinin topluma yansımasının en yoğun yaşandığı yerler ve siber suçların en yoğun kaynak bulduğu yerlerdir. Bu nedenle internet kafeler hakkında bir düzenlemenin yapılması kesinlikle gereklidir. Kişinin evden internete girmesi durumunda IP numarası ve kişi bilgileri kesin olmasa da bulunabilecek niteliktedir. Burada kusursuz sorumluluktan bahsedilmez ebeveynler için.