ben mahkeme kararını beklerken ve itiraz etme hakkımı kullanıp bu en az şekilde yara almayı düşünürken bir darbe daha yedim...
Bana mahkeme kararı tebliğ edilip itiraz etme hakkı tanınmadan infaz kağıdı geldi...
neymiş karar gönderilmiş ve adresimizde o an yokmuşuz kararda kesinleşmiş...
Ya ben 2 kez adliyeye gittim karar örneğini aldım... Neyapacağımı bilememenin çaresizliği içinde herkeze birşeyler sordum... fakat bana kimse evde olmazsan kararı alamazsanız kesinleşir itiraz edemezsin gelmişken itiraz et yada bunu biran önce yap demedi. Bu gün ise buraya geldi iseniz size böyle böyle demeliydiler diye birde dalga geçergibi pis pis sırıttılar.
Benim itiraz etme hakkım yok mu yada başka birşey yapabilirmiyim diye sordum... BANA BİZ BURADA GÖREVLİ OLDUĞUMUZ İÇİN BİLGİ VEREMEYİZ BİR AVUKATA DANIŞIN DEDİLER...
ŞİMDİ BANA YARDIM EDİN... BEN HİÇ BİR SUÇ İŞLEMEDİM... sADECE SİVİL OLAN VE POLİS OLDUKLARINI SÖYLEYEREK ARABAYA BİNDİEMEYE ÇALIŞAN KİŞİLERE ANİ BİR REFLEKS VE SAVUNMA MEKANIZMASI İLE ANLIK BİR DİRENMA GÖSTERDİM. ZATEN 3 KİŞİLERDİ VE BAYAN HALİMLE DİRENMEMDE BEKLENEMEZDİ...
ŞİMDİ BEN NE YAPACAĞIM.
PAŞA PAŞA GİDİP HAPİSMİ YATACAĞIM.
YOKSA HALEN YAPABİLECEĞİM BİRŞEYLER VAR MI?
BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER