Re: Gerçek ve inanılmaz bir olay. Hep beraber okuyunuz
Dilekçe yazarları olarak sizlerin daha despot ve gülümsemeyi bilmeyen insanlar olduğunuzu (mahkeme duvarı suratlı) biliyordum. Yanılmışım. tüm Dilekçe yazarlarından özür dilerim.
Bu arada şeytan azapta gerek demiş büyük Türk ozanı Tarkan. tüm avukatlarda biz müvekkillere azap çektirdiklerine göre Şeytan ile aynı saflarda bulunmanız şaşırtıcı değil hani.
Cennete gitmeye çok çaba gösterirdim. Ama bakıyorum ki Cehennem daha şamata o halde ben cehenneme kombine alayım :)
Al al yanında bulunsun... Ama kombine almaya gerek yok... Tek yönlü bilet şarkıda ki gibi ' ONE WAY TICKET...' merak etme girince salmazlar seni oradan... Sen de boş boş mühendisi arar durursun klimalı odada cola keyfi peh...
Bu arada konu ne olursa olsun yanlış bilgi verilmemeli Tarkan dediğiniz şahıs olsa olsa o şarkıyı terennüm etmiştir. O sözü edecek bilgi birikiminin olduğunu sanmıyorum... Malumunuz ilk Ebu Suud Efendi bu sözü söylemiştir. Kral Lear da ise Shakspeare .... Sanırım Tarkan la aralarında biraz fark var.... En azından yaşça çok büyükler bilmeyenler için....
Şimdi avukatlar arzuhalci mi ? Arzuhalciler Avukat mı bu tartışmanın ana konusu bu ?????
Bir İroni size4;
sayfanın altına baktığpımızda benzer konularda çıkan konulara göz atalım isterseniz. 5 konu beşi birbirine benzemez konu.
İşte beşbenzemezler:)
Benzer Konular
Bir kızla istegi dogrultusunda beraber olduk.. determinant Ceza Hukuku 3 25-09
Beraber yaşadığım kadınla mal paylaşımı Aykans Aile Hukuku - Miras Hukuku -
Beraber yaşamak alaytu Aile Hukuku - Miras Hukuku - Medeni Hukuk 4 06-09-
Lütfen okuyunuz okutunuz gönderiniz... commodore1tr Yaşam - Sohbet -
Kızımı çok özledim ve onunla beraber olmak istiyor sahinkoc35 Aile Hukuku -
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Bu arada konu ne olursa olsun yanlış bilgi verilmemeli Tarkan dediğiniz şahıs olsa olsa o şarkıyı terennüm etmiştir. O sözü edecek bilgi birikiminin olduğunu sanmıyorum... Malumunuz ilk Ebu Suud Efendi bu sözü söylemiştir. Kral Lear da ise Shakspeare.... Sanırım Tarkan la aralarında biraz fark var.... En azından yaşça çok büyükler bilmeyenler için....
Cok yasayin, bu sitede hep var olun...
Gordum fakat teredutte kaldim baska Tarkan da varmiydi ki diye...
Tesekkurler
Şeytanin Avukati Olmak Bazen Çok İyİ..
Merhaba.evet,şeytanını avukatı olmak hayatımızda kolaylıklar sağlıyor.Geçen gün ağır ceza reisimiz odasından çıkacaktı,tam çıkacağı sırada odasına geri giitti,ben sordum"neden geri gittiniz?"diye.Kendiside"adliyemizde pencerelerde demirler vardır bilirsiniz diye düşünüyorum. Daha sonra"şeytanın avukatlığını yapmak gerekiyor "dedi.ben çok şaşırmıştım ve gerektiği zamanlarda artık avukatlık yapıyorum.Umarım bunu anlatarak sizi sıkmamışımdır..
Re: Şeytanin Avukati Olmak Bazen Çok İyİ..
Pınar Hanım nerdessiiiiinnnnnnnnnnn;
Bu forum ciddileşiyor :):)
Re: Şeytanin Avukati Olmak Bazen Çok İyİ..
Yazınız çok güzel olmuş Duygu Hanım. Zevkle okudum doğrusu..
Elinize, düşüncelerinize sağlık...