mdrn adlı üyenin imzası
gözlükleri çıkarmanın vakti hala gelmedi mi
Bence geldi de geçiyor çocuğum, haydi çıkar at artık o gözlüklerini...
Printable View
mdrn adlı üyenin imzası
gözlükleri çıkarmanın vakti hala gelmedi mi
Bence geldi de geçiyor çocuğum, haydi çıkar at artık o gözlüklerini...
Burası mahkeme salonu değil sayın üyemiz, herkesin fikrini,görüşünü beyan edebileceği demokratik bir forum alanı,bilmem farkında mısın...Alıntı:
merhaba arkadaşlar sizler avukat olarak çok güzel bir şekilde mesleklerinizi ifa ediyorsunuz. siyasete karışmayan yargı istiyorum saygılar
Ekleyen: mdrn - 20/11/2006 : 19:24:38
Giderken yanınızda Cübbeli Ahmet Hocayı da,cübbesini de götürünüz lan ! :p
bu siteye daha yeni üye oldum en fazla 30dk olmuştur ama baya bi konu gezdim bu süre içinde.. ve bu konu hakkında geçenlerde okuduğum bir yazı vardı bu havaya ateş eden milletvekilciği şahsiyet hakkında açılan davadanda paçasını sıyırtmış..pes diyorum yani bu kadar kadrolaşmadan sonra birileri cumhurbaşkanı olamayıp iktidardaki yerini kaybetse bile dışarıdan işleri yürütmeyimi planlıyor nedir..Alıntı:
Pılınızı pırtınızı, kadronuzu madronuzu da yanınıza alarak lütfen defolunuz gidiniz lennnn.. (Yeterince kibar oldu mu? :) )
Ekleyen: Av.Dilek Kuzulu Yüksel - 16/11/2006 : 00:17:23
yazık diyorum sadece..nereye sürüklüyolar bu milleti bir türlü anlam verebilmiş değilim..haklarında okuduğum her yazıda televizyonda gördüğüm her anda sarfettiğim kelimeleri bilmek istemezsiniz:)
Şu siyasete karışacak kim bir anlasam .... Siyasal bilgiler mezunları desemmm oda yok .. Kim kim kim...
Meclise giren işine gelmeyen gurubun siyaset yapmasını istemiyor...
Hatta öyle kargaşa çıkıyor ki Gerçek kişi ile tüzel kişilik yada kurumlar bile karışıyor.. Tıpkı mdrn adlı üyenin yazdığı gibi...
Siyasete karışmayan yargı.... Güzel bir özlem doğru bir özlem olması gereken bir özlem... En azından kurum bakımından kuramsal olarak olması gereken bir durum... Amma buraya uymuş mu ? Uymamış ... Neden uymamış ? Şundan uymamış... Burada ki değerli üyeler Avukat hakim her neyse hukukun bir dalıyla ilgilenen gerçek kişiler... Yani siyasi görüşü olması gereken kişiler... Eğer buraya birisi yazarsa türbanlı birisine avukat olmamak lazım işte o sorundur... teki siyasi görüş öteki kurumsaldır... Kişi türbana karşı olabilir amma türbanlı kişinin savunulma hakkı vardır... Bu ikisini karıştırmamak lazımdır...
Defolup gitmeleri bile bence yeterli değil ama neyse... Gitsinlerde yeter... Bunları AB yada ABD almaz kullanılan mazlzeme çöpe atılır oralarda... Burada işleri bitince onlar için çöp olacaklarından değer taşımazlar... Savundukları fikirlerin yerlerine gitsinler... Şıhının eteklerinden ayrılmasınlar yeter...
Ama en azından bizleri çevreleyen fikirlemizden bu forumda cevap verirken sıyrılalım; yani objektif olalım. :(
değerli arkadaşlar milletvekillerimize kabalık yakışır ama sayın hukukçularımıza kabalık yakışmaz DEFOLUN GİDİN LANNNN kelimesi biraz fazla kaba biraz yumuşatsanız diyorum mesela DEFOLUP GİDERMİSİNİZ ULAN olsa diyorum
kusura bakmayın yanlış anlaşıldım galiba
siyaset insanın her anında olan bir şeydir
lakin hep bir yerlere yükleniliyor
neden kimse de çıkıp şu surun şöyle çözülür demiyor
bunu merak ediyorum
Deniyor neden denmesin ki?
Bakınız Fırat bey bir çözüm bulmuş... Defol git diye... hele gitsin demek ki çözümün geriside gelecek...
bu ülkede kimler gitti kimler geldi hala durumumuz vahim
demek ki gitmek sorunları çözmüyor
ben bir şey önermek istiyorum
eğer bu ülkede herkes birbirine kardeş gözüyle baksa ve herkes birbiriyle güzelce anlaşsa belki güzel şeyler olur
Hırsıza gaspçıya tecavüzcüye hortumcuya ormanımızı talan edene katile uyuşturucuya tinerciye ve üç kuruş çıkarı uğruna bunlara göz yumanlara mı kardeş gözüyle bakacağım ??
En büyük vurgunu maliye bakanı koltuğunda oturan kişi ile onunda başı olan birisine mi kardeşçe bakacağım... vergisini dürüstçe ödemeye çalışanları kümesteki tavuklar olarak gören kaçak inşaat yapan ormama villa kondurup pişkin pişkin sıratanımı kardeş gözüyle göreceğim ?
Ehliyetsiz arabası ile bu ülkenin sanatçısını aşırı hızdan öldürüp belediyeye iki dakikada yolları temizleten tutanakları değiştiren zihniyetemi kardeş gözüyle göreceğim..
Bu ülkenin değerlerini hallaç pamuğu gibi atan kardeşi kardeşe düşman edecek politika güden topraklarımızı satan düğün parası ayakları altında kara parasını aklayarak yurt dışında ev alanlarımı kardeş gözüyle göreceğim...
Basiretsiz ve kifayetsiz politikaları yüzünden köşeye sıkıştıran bizi çıkmaza sokan sonra büyük iş yapmış gibi konuşanlarımı kardeş gibi göreceğim...
Atatürk e ve Türklüğü aşağılayarak prim yapan bu sayede meşhur olup para kazananlarımı kardeş gibi göreceğim...
Daha o kadar uzar ki bu liste ama miden kaldırmıyor....