-
Evet yapmamız gereken ne ise yapalım. Bu konuda Fırat abi öncülük etsin ne ihtiyaç var saptasın tek tek sallapati gitmeyelim...
İnsan hayatının bu kadar hiçe sayıldığı bir ülkede yaşamak çok ama çok ağrıma gidiyor.... Eşyanın insandan değerli olduğu tek ülkeyiz sanırım....
Anayasamızda yer alan Türkiye Cumhuriyetinin tanımından HUKUK ne zaman fiilen çıktı yok oldu anlayamadım gitti...
-
Bu kampanya için teşekkür ederim. Bende hasbelkader elimden geldiği kadar katılmak istiyorum. Toplama merkezinin adresini öğrenebilirmiyim.
-
Ben de varım.
Bir merkezde toplamak kesinlikle uygundur. Yönetim olarak, merkezi belirleyene dek, katılmak isteyen üyelerimiz, isimlerini eklemeye devam edebilirler.
-
Beklenen mail geldi. 2 adet bilgisayara ihtiyaç varmış. İlköğretim okulu düzeyi için de her türlü kitap,hikaye,roman,ansiklopedi,eğitim setleri vs.
Göndermek istediğiniz malzemeler hakkında önceden bana KM ile bilgi vermenizi rica ediyorum.
Hadi bakalım...
-
Şeker Portakalı
Güneşi Uyandıralım
Sınırın Ötesinde
Ben de Çocuktum
Şimdiki Çocuklar Harika
Sizin Memlekette Eşek Yok Mu
İlyada
Odessia
Şimdilik bu kitapları temin ettim, aynı kitaplardan göndermeyelim diye isimlerini yazayım dedim...
-
Gönderilerinizi 25 Kasım'a kadar
M. Çakmak cad. Dağlı-2 İşhanı Kat 3/1,İskenderun adresine kargo ile yollamanız rica olunur.
-
Çocuklar için 6 ciltlik "Temel Bilgi Ansiklopedisi" serisi ve Dilek Hanımınkilerin dışında çocuk kitapları.
Bu arada "Şeker Portakalı" hala kütüphanemdeki yerini korur ve birkaç ay önce bir kez daha -kimbilir kaçıncı kez- okudum.
Okumamış olanlara kesinlikle öneriyorum.
-
-
HAYDİ MİLLET NEREDESİNİZ, BEKLİYORUZ.
-
Sefiller-Victor Hugo
Beyaz Diş- Jack London
Çocuk Kalbi- Edmondo De Amicis
Arıcık-Muzaffer İzgü
Elveda Gülsarı-Cengiz Aytmatov