-
Dilek Hanım'a kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. bunu duymaya dayanamayan erkeklerin de fazlaca tepki göstermesini normal karşılıyorum.
Bu arada Fırat Bey, sizin yazdığınız da doğru. Kadınlar kendi özelliklerinden daha iyi özelliklere sahip erkekleri tercih ederler. Hem daha geri hem de sürekli karışan erkeği napsınlar? Erkek kadından daha iyi özelliklere sahipse, erkeğin kadının yükselmesini engelleme çabaları daha az olur ve kısmen bertaraf edilebilir. En azından ben böyle düşünüyorum.
-
İşte kadın kısmısı böyledir...
İlle bir yerden kıvıracaklar anlamsız bir sözler edecekler erkek dahil hemcinsleride anlamayacak... Anlaşılmaz olmak kadınların tek başarılı oldukları konudur. Freud bile kadınları onca sene anlayamamış... Dönmüş dolaşmış herşeyi sekse bağlamış çıkmış işin içinden...
En başarılı kadınınız Tansu Çiller olsa gerek o da müthiş ekonumik başarısını gösterdi Türkiye yi batırdı ama kendini ihya etti başarı buysa bayağı bir başarı var.....
Bir kaç sanat dalı dışnda ben başarılı bir kadın görmedim. Ciyaklayan ve sussun diye paye verilenleri gördüm...
Ataşarımız doğru demiş onu bilir onu söylerim... Kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin... Bak bir edildi ülkenin haline bakın....
-
Sevgili commodore;
şaka yapıyor olmalısınız.
-
Bilemem artık şaka mı gerçek mi birilerine taş mı duyarsızlığa buradan da tepkimi erkek kadın fark etmez ölü toprağı serilmişlere kızgınlık mı bilemiyorum ki....
-
başarılı her kadının arkasında.. cümlesinin içeriği boş kümedir.
Biz daha yan yana olmayı öğrenemedik. ilişkilerde hep menfaat almış yürümüş ne yazık ki Allah 'tan türk kanı genetiği varda bu etraftaki , bizzat yaşadığım gördüğüm vıcık vıcık ilişkiler Allah korusun insanı eşcinsel yapar.
Ayrıca her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır lafına da katılmıyorum. Olsa olsa yanında bir kadın olabilir. Arkada kadın varlığı destek değil bilakis kadına rağmen (2 kat) başarılı olmuş erkeği işaret eder.
-
Beyler amma kurtluymuşsunuz haa. yaza yaza dökemediniz kurtlarınızı.
:) :D
-
Erkekler eşleri sayesinde başarıyı bulur,başarıları sayesindede 2.eşlerini diye bir laf vardır ama tersi için söyleneni duymadım.Bayanlar bu konuda daha vefalı galiba.... ;)
-
Eğer birgün başarırda evlenirsem karım ne arkamda ne önümde olacak. Olması gereken yerde tam yanımda olacak...
-
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık sonra niye zorlandık zorlandık zorlandık
1 okadar bellidir ki hedefleri
2 kontrol etmek bebek için
sormadan yormadan yormadan sormadan :p
-
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın ve de bunu çekemeyen kayınvalidesi vardır .
Diye duymuştum ben.Ama sayın commodore1tr ' yi tebrik etmek istiyorum düşüncesinden dolayı.
''Eğer birgün başarırda evlenirsem karım ne arkamda ne önümde olacak. Olması gereken yerde tam yanımda olacak... ''
Tabi yürekten söylemişse....