Başak Hanim Ilginize Ve Anlayişiniza çok Teşekkür Ederim.
Sevgi Ve Muhabbetlerle Kalin Yaşamin Güzelliği Sizi Kucaklasin
Hayatinizda Yüreğiniz Kadar Güzel Olsun
Sevgilerimle
Tayfun
Printable View
Başak Hanim Ilginize Ve Anlayişiniza çok Teşekkür Ederim.
Sevgi Ve Muhabbetlerle Kalin Yaşamin Güzelliği Sizi Kucaklasin
Hayatinizda Yüreğiniz Kadar Güzel Olsun
Sevgilerimle
Tayfun
Rica ederim...
Güzel dilekleriniz için ben de size teşekkür ederim :)
Hoşçakalın...
Merhaba Başak hanım benim davam konusunda yeni bir gelime oldu 25 kasın 2006 tarihinde esim bana ve aileme hakaret, kufur, aşağılama icern bir mail gonderdmis burada bazı itiraflarda bulunmuş ben bu maili mahkemede deiil olark kullnanabilirmiyim.
Başak hanım isterseniz maili sizin msn adresiniz e forwart edebilirim
hoşcakalın
Bilişim verilerini delil olarak kullanmak,ispat açısından biraz zordur.
Eğer size, vasıtasıyla mail gönderilen mail adresinin eşinize ait olduğunu ve sadece eşiniz tarafından kullanıldığını ispatlayabilirseniz,delil olarak hüküm ifade edebilir.
başak hanım selam..
anlaşmalı boşanma dava tarihleri öne alınabilirmi...şimdiden teşekkürler
Sayın Başak Hanım ben ayrılmış olduğum eşime kızımdan dolayı aylık 100ytl nafaka veriyorum. Kendisi siğortalı 1 işte çalıştığı için kendisine nafaka ödenmiyor.Kendisi çocuğun öğrenim çagına (7 yaş) geldiğini belirterek nafakanın 300 ytl ye çıkarılması için dava açmış.Kendisi babasının evinde oturduğu için kira,elektrikfat.,su fat. v.b. hiçbir masrafı yok.Geçen yıl kesinleşen mahkeme kararında mahkeme velayeti ona vermişti.
Ben öğretmenim ve aldığım maaşla ancak geçinebiliyorum.Şimdi sorum şu:
Elbette kızıma bakmak benim görevim, ama karşı tarafında görevi değilmi ?çalışan 1 bayan olarak kızına 100ytl de kendi cebinden harcasa olmazmı.Şimdi bu dilekçeye 6 kasım 2007 ye kadar cevap dilekçesi yazmam gerekiyorda 1 yardımcı olabilirmisiniz acaba?