Abbas Abi tebrik ederim. Başarılarının devamını her konuda dilerim...
Söz sözdür balık ısmarla tabiii Bahattin beye ama haziran sonuna doğru hamsi ısmarla....
Printable View
Abbas Abi tebrik ederim. Başarılarının devamını her konuda dilerim...
Söz sözdür balık ısmarla tabiii Bahattin beye ama haziran sonuna doğru hamsi ısmarla....
bende tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim Abbas Bey.
bu arada commodore bey sizinde ödülünüz yeni sanırım ( yada benim gözüme yeni çarpmış olabilir)sizide tebrik ederim.
Ben ödül olarak genel müdürlükten tahsilat müdürlüğüne atandım... Neresi ödül bunun...
Sayın Commodere;
Sana üzüleceğin bir haber vereceğim... Geçen gün Abbas beyden balık ve rakıyı aldım... Hatta yemek sözü verdiğim bir arkadaşı da yanıma alarak bir taşla iki kuş vurdum...
Hamsi olayına gelince... Difiriz'e atmasını söyliyeceğim... İnadına Haziran'da Abbas beyden hamsi de yiyeceğim...
merhaba Abbas Bey.
öncelikle sizi tebrik ederim
ben yeni üye oldum. üye olmamın sebebi devletimizin ve milletimizin, adaleti ne kadar sağlarsak o derece kalkınacağının bilincinde olmamdır. adalet işi zor bir iş kolay gelsin
Afiyet olsun ....
Yiyin bakalım yiyin...
Sayın Commodere,
Haziran 2007 'de hamsi yemeye davetlimsin...
Hesabi Abbas beye yüklemem seni bozmasın...
Yani şimdi siz bana Haziran 2007 de koskoca bir ay gel Adana'da kal bir günde hamsi yiyelim... hesabıda Abbas bey mi ödesin diyorsunuz ???
iyi organizasyon tuttum ben bunu....
2007 Haziran ayının herhangi bir öğünü (tek öğün). Bir ay kalırsanız cebinizden (yardımcı da olurum)
Geç oldu ama, Abbas Bey ben de tebrik ediyorum sizi. Adana Barosuna çok büyük katkılarınız olacagından eminim. Başarılar:)