benim rüyalarımla ilgili artık emin olduğum tek durum,ben rüya gördüğüm zaman mutlaka sabah işe geç kalıyorum,yoruluyorum resmen rüya görürken[:dk][|)]
Printable View
benim rüyalarımla ilgili artık emin olduğum tek durum,ben rüya gördüğüm zaman mutlaka sabah işe geç kalıyorum,yoruluyorum resmen rüya görürken[:dk][|)]
huzursuz parmak sendromu ne olaki acaba?
Rüyaları çok abartmamak lazım , ancak bazen söylemesi kolay oluveriyor. Bir arkadaşım gene bugün rüya görücem yatmasam mı acaba derdi!! Sanırım önceden tahmin edilemeyen şeyleri görürmüş.
Açıklayamadığımız çok şey oluyor ama öğrendiğim bişiy var ne tür olursa olsun ekstra her meziyet insana bir sorumluluk yüklüyor, kaldırması güç durumlar açığa çıkabiliyor.
Farz edelim ilerigörü rüyalarınızda yapabiliyorsanız bu bir meziyettir ve bunu taşımak bir olgunluk gerektirir. Bunun gereklerini yapamıyorsanız Lamarck amcanın dediği gibi meziyetten kaçarsınız ve o köreliverir. Bir de gece yatmadan (tercihen başka birinin hazırladığı) ılık ballı süt, fazla sıcak olmayan bir oda, ılık bir duş işe yarayabilir. İleri öneriler daha sonra.
Bu gece kesin battaniyemi örtmeyi unutmuşum,sanırım,rüyamda her yer sarı kırmızıydı,sarı -kırmızı bayraklar,şapkalı insanlar...yahuu ben fenerliyim ama...o kalabalığın içinde ne işim olur...olcak iş mi...ama rüya sadece...
işte..
3 defa Kıyamet gününü gördüm rüyamda Allahım çok korktum. en son gördüğümse ise kızımlaydım ve caminin üstüne çıkmıştık ailemde vardı.
birde bazen rüya gördüğümde güzel bir rüyaysa uyandıysam rüyamın devamı gelsin diye aynı rüyanın devamını getirmek için bir daha uyurum ve devamını getiririm... Garip...
asumanselin hn. rüya takibi yapmayı bende çok severim acaba yalnız mıyım diye düşünürdüm sevindim.
Selin hanım belkide artık GS li olmanın vakti gelmiştir ne dersiniz. En azından rüyalarınız rahat geçer.[}:)][}:)][}:)]
Bu arada ben eskiden beşiktaşlıydım artık takım tutmuyorum bence tüm futbol takımları kapatılmalı. İnsana üzüntüden başka bişey vermiyorlar.
Sn.Asumanselin hnm,ben hiç kıyamet günü görmedim rüyamda ama son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar o günlerin geldiğine işaret ediyor gibi,rüya gibi,...ne dersiniz.Sn.Drcimi beyefendi ben maçların ,buna futbolda dahil kaliteli ,centilmence,her takıma yaraşır bir şekilde oynanmasından yana olmuşumdur herzaman ,böyle maçları oturup izlemeyi çok severim.Futbol olur ,Box,olur,farketmez...ayrıca fanatikliğe değilde, herzaman ortası...sorun çıkarmaz sanırım:)
Tanıtıcı imzası Galatasaray olupta fenerli olmak ta neyin nesi...
Sn Asumanselin muhtemel FB yi görmüş rüyasında kıyamet dediği o olsa gerek yoksa insan nasıl olduğunu bilmediği bir şeyin adını koyarak ahanda budur bu diyemez değil mi? Sizin sarı kırmızı gördüğünüz rüya ise cennet giriş vizesi... Çünkü GS bu tarafta taraftarlarına cehennemi yaşatıyor...
Bir de ben bir rüyamı anımsasam yazacam da...
Ben G.S.lıyım...Fazla fenatik diilim emme[:cz]
Selin hanım yaşanan olaylar acı değşet verici olaylar ...
nereye gidiyoruz diye sorarız birbirimize işte cvp Kıyamete gidiyoruz.[?]..
Bazende güzel rüya gördüğümde Emel sayının şarkısını mırıldanıyorum rüyalar gerçek olsa... diye
Sn .Commodore bey,uyumadan önce zihninizi boşaltabilirseniz,ve zihninize ben uyuduğumda gördüğüm bütün rüyalarımı hatırlamak istiyorum diye seslenirseniz,rüyalarınızı artık isterseniz bizimle paylaşabilirsiniz.
Rüyada olayların içindesinizdir dışında değil,gördüğünüz nesnelerin ve kişilerin ne ,kim,kiminle ilgisi olduğunu zaten biliyorsunuzdur.Ama bu rüyaları gerçek dünyaya uyarlamak ve anlamlandırmak işin en zor kısmı olsa gerek.Yoksa rüyanızda herşey yerli yerinde.
Benim rüyalarım sanırım gerçek oluyo, ya da dejavu denilen şey gerçekten var... :)