Başımız sağ olsun...
Printable View
Başımız sağ olsun...
Tüm sevenlerinin başı sağolsun...
Eşine olan saygısı ve sevgisi...çok etkilemişti beni.Örnek bir eşti,
o yüzüğü taşımanın gururunuda hep yüzünde taşıdı Ecevit.
Herkesin başı Sağolsun.
Selin
Çok dürüst, kültürlü, sevgi dolu, kibar bir beyefendiydi, temiz bir siyasetçiydi, Türk Milletinin başı sağolsun...
Temiz ve kültürlü bir devlet adamaını kaybettik. Milletimizin başı sağolsun. Allah rahmet etsin...
Yaşım çok büyük değil geçmişte yaptığı büyüklükleri tam bilemiyorum ama dürüstlüğü yeter. Hayat arkadaşı Rahşan hn. a Allah tan sabır ve selamet diliyorum birbirlerini çok severlerdi. Sn. Ecevit yolun açık olsun teşekkürler.
Türk halkının ''GERİ'' dönmesini beklediği tek ''ESKİ'' lider, ADAM GİBİ ADAM Bülent ECEVİT geri dönmek yerine gitmeyi tercih etti....
Halık adamıydı Halkı onu yaraşır şekilde uğurladı...
Ruhun şad mekanın cennet olsun.... İçimizden bir tel kopru siyaset ise NEZAKETİNİ kaybetti İNSANLIĞINI gelmemek üzere gönderdi...
Neylersin ölüm herkesin başında,
Uyudun uyanamadın olacak.
Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misâli o musalla taşında.
Diyor CAHİT SITKI TARANCI 35 Yaş Şiiri'nde.Sahip olduğu makamı şahsi sermayesini artırma yönünde kullanmayan,bildiği doğruları dile getirmekten kaçınmayan,teorik olarak değil yaşantı olarak da tam halkçı olan bir devlet adamıydı.Yukarıda alıntı yaptığım şiirdeki gibi Onunda her fani gibi bir namazlık saltanatı oldu musalla taşında.Ama o ayırca halkının,bilenlerinin gönlünde sürekli kalacağı bir saltanat kurdu.Sevenlerinin başı sağolsun.
Sayın Bülent Ecevit'i saygıyla anıyorum bugünlerde okadar çok arıyoruzki ulusal deyerlerden ödün vermeyen ABD'ye ramen Kıbrıs Barış harekatını gerçekleştiren ABD'ye ramen Haşhaş ekimine onay veren işçi haklarını savunucusu dürüst devlet adamı mekanın cennet olsun.
http://www.dailymotion.com/video/xdg...rao_videogames
CHP'de Bülent Ecevit İçin Anma Töreni
Eski Başbakan Bülent Ecevit, Ölümünün 4'üncü Yılında 1980 Öncesi Genel Başkanlığını Yürüttüğü CHP'de Törenle Anıldı
Eski Başbakan Bülent Ecevit, ölümünün 4'üncü yılında 1980 öncesi genel başkanlığını yürüttüğü CHP'de törenle anıldı. Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in onur konuğu olduğu anma törenine çok sayıda partili katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal
Kılıçdaroğlu'nun açış konuşmasının ardından, Gazeteci-Yazar Fikret Bila'nın yönettiği, CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Ankara Milletvekilleri Hakkı Suha Okay ile Emrehan Halıcı'nın konuşmacı olarak katıldığı programa geçildi.
http://www.haberler.com/chp-de-bulen...354360-haberi/