reklam mı meditasyon mu?
Printable View
reklam mı meditasyon mu?
Reklamı yapan yaptı sanırım, sıra geldi meditasyona...
Gerçi "mediation" ı tartışsak daha yerinde olur diye düşünmekteyim.
mediation birde mod mu vardı
Diğeri de arbitation... :)
...neyin meditasyonu millet ekmek bulamıyor evine götürsün...;)
...Bir arkadaşım vardı 5 yıl içinde inanılmaz işleri yolunda gitti ve zengin oldu ve iyi kariyer yaptı (tabiiki dr değil). Son iki üç aydır hasta olduğuna inanıyor elverdiğince araştırdık bir problemi yoktu anatomik ve fonksiyonel eksiği yoktu.... Sonra ben ondaki teşhisi koydum adamın sorunu sorunu olmamasıydı. Neyse sonra ona sorun bulup işi çözdük o da meditasyon yapıyım mı abi gibi şeyler söylediydi. Bende ona ortadan giden şeylerden yapma dediydim. yanlış bir yatırım yaptı ve hiç bir sorunu kalmadı.
...
Tai chi yi önerebilirim.
Neden,bende anlamadım,burası reklam almıyor zaten.
Sevgiler,Selin.
Öncelikle evimizin içerisindeki bütün çöpleri toparladık.Kapının önüne koyduk.Sonra evimiz temizlendi mi.?Hayır.
Kapının önüne koyduğumuz çöpleri aldık ,aşagiya indirdik ve binanın dışına attık.
Bugün ;kafamız içerisindeki bütün çöpleri bir bir toparlayalım bakalım ne kadar çöp çıkacak,ne kadar gereksiz düşünce,duygu,kırıntılar,üzüntüler,affetmemeler,,, ,,bakalım neler bulacağız, ve bunları çöpe kadar götürebilecek miyiz.Sağa sola kaçışanlarıda bırakmayın sakın.
Paylaşalım.Tesk.
Selin.
Ohoooo... Belediyeyi eve çağırmak lazım o zaman... Ama bugün düşüneceğim, ne kadar gereksiz bilgi varmış diye.
Belediyeyi meclise göndermek lazım... Meditasyona filan gerek kalmaz...
Genelde hımmmmmm diye bir ses çıkardıklarından ve gözlerini kapalı tutarak ruhlarını bir şey yaptıklarına inandıklarından meditasyon yaparken sigara içersen genelde sonuç ruhun bedenden ayrılması olarak tezahür eder. Arada başkalarınında ruh arınmasını sağlamış olursunuz... Böylece sigara içerek meditasyon yapanlar ruhlarını çok çabuk özgür bırakma eğilimindedirler...
Bazı meditasyoncular bu sayede sosyal çevre oluştururlar nacak yerde bağdaş kurmuş aval aval gökyüzüne yada yere bakan bazen gözleri kapalı bir sosyal topluluk ne işe yarar o da yarı bir konu tabiiki...
Ben şahsım olarak Selin hanımın meditasyon reankarnasyon gibi sonu yon la biten eylemlerden uzak durduğuna inanıyorum... Çünkü meditasyona çok inanan yapan ''meditasyon kelimesi hayatınızın bir parçası mı.?'' demez. ( Bu arada Selin hanım soru işareti attığınız cümlede öncesinde noktaya gerek yoktur... editasyon hatası....) Olsa olsa '' Hayatımızın ayrılmaz parçası meditasyon '' der. Meditasyon yapan hiç kimse meditasyonu bir kelime kabul etmez yaşam felsefesi gibi görür. Burada ki yonlardan bir tek istasyonu yaşam parçası görense istasyon şefidir...
Sayın drcimi olaya sosyal boyut katmış ama meditasyon yapanın genelde acıkmadığını unutmuş... Meditasyon süresince eve ekmek parası bulabilecekseniz asla meditasyon filan yapmayın derim ben... Yok zaten Kalfa kıvamında boş gezene yarenlik ediyorsanız bir değişiklik olabilir hayatınızda deneyin...
hayır