Gulay Hanim
Ailesinin sozu ile hareked eden biri ile hala evli kalmak istemeniz beni sasirtti.
Bir an evvel bosanin ve yeni hayat kurmaya bakin her gecen gun sizin icin
buyuk bir kayip
Printable View
Gulay Hanim
Ailesinin sozu ile hareked eden biri ile hala evli kalmak istemeniz beni sasirtti.
Bir an evvel bosanin ve yeni hayat kurmaya bakin her gecen gun sizin icin
buyuk bir kayip
Dilek hanımın sözlerine katılıyorum.düşündüğünüz durum zaman kazandırmaktan çok,zaman kaybettirir.bu süre zarfında çektiğiniz acılar ve bozulan psikolojinizin yaralarını sarmak çok uzun zaman alabilir.ilk iki mahkemeye gitmeyin bu 3 ay demek.bu süredede düzelme olmadıysa beni istemeyeni bende istemem deyip vazgeçebilirsiniz.
sanırım eşiniz size nafaka ve tazminat vermemek için önce boşanıp sonra evleniriz diyor.dikkatli olun.
baran
Tabiiki dilek hanımın dedikleri bir yönüyle doğruu ;
Bizim gülay hanımı yargılayıp değerlendirme gibi bir hak ve yetkimiz olmadığı için ben o yönde bir şey demedim
Ama madem konusu açıldı gülay hanımın eşinin sağlıklı karar veremediği ailesi ile kendi kurduğu ailesi arasında farkı anlamadığı dengeleri kuramadığı ve kendi kişiliğini geliştiremediği son derece açık ve üzücü..
Taraflardan birisinin kendi hür iradesini açıkça deklere edemediği bir birlikteliğin hoş olmayacağı çok aşikar daima bir gölge olacak üzerlerinde.. Aslolan karşılıklı sevgi saygı ve anlayış ta bu gölge üzerinde olursa iyice çetrefilli olacak..
Ancak bir esas ta satır arasında gizli olan gülay hanımın eşini sevdiğinin belli olması ve bu aile bağımlılığından kurtulmasını ümüt etmesi olduğu da açık.
Gerçi eşinin son buluşmalarında dedikleri hiç aklıselim ve dürüstlük içermeyen sözcükler gibi gelsede bana temelde babasının davranışını da göstermesi açısından çok önemli dikkat buyurun eşini evden çıkartan bir bir baba var ve bir şey diyemeyen koca...Bu açıdan bakarsak asla geriye dönmemek üzere byeeeeeeeee denecek bir eş olduğu son derece açık
Ama gülay hanımın duygularına müdahale etmemek için ben bunları görmezden geldimm yoksa dilek hanım haklı....
bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum