-
yardımlarınız için teşekkür ederim benim kartım ekkart değil yani anlattığınıza göre banka ile sözleşme imzalamış oluyorum. haklısınız banka avukatı o benim avukatım değil tabiki para aldığı bankayı savunmakla yükülmü ama muhyakkak bu kredi kartları ile ilgili bir boşluk var. Benim amacım ne bağı yakmak ne de bağcıyı dövmek şuanda benimde ödeme gücüm olsa zaten banka ile uğraşmak hobim değil. Benim üzerime ne birşeyim var nede yerim yurdum millette kalmak zorundayım şimdilik en azından ay başında askere gidene kadar allah nasip ederse yedek subay yaparsam ödeme imkanım doğar yoksa işim zor. Herneyse bu benim özel meselem ama anladığım kadarı ile banka her zaman benim üztümde ve ben ona göre kendimi bağlamam gerekiyor. Param olana kadar banka kovalayacak ben kaçıcam yada bankanın kovalayacak bir şahsiyet olmaması lazımç. Ben borcumdan kaçmıyorum ama ödeyebilecek durumum olmadığı için imkan yaratmaya çalışıyorum. Gerçeği değiştirme şansım şu anda yok maalesef. Madem banka askere gittiğim için dondurmuyo ve bankanın bu borç faizini devletten vergi indirimi olarak kullanma şansı yok o zaman benim elime para geçene kadar ve af çıkana kadar karşılıklı uğraşıcaz. Sizi son bir soru ile rahatsız eddicem çok özür dileyerek. Bu banka beni hem samsunda üniversite okuyor hem aynı anda istanbulda müdürlük yapıyor gösterirken hiç araştırma yapmadan ailesinden ayrı yaşayan geliri olmayan bir üniversite öğrencisine dört buçuk milyarlık bir kredi kartı verirken hç mi suçu yok yani harcayanlara yaptırım var ama buna teşvik edene hiç mi birşey yok. Tamam benim Yaptığım suç ama hukukta suça teşviğe ceza yok mu yani ?
-
Ve Sayın Av.Tayfun Eyilik' ten çok özür diliyorum. Siteye yeni kayıt oldum arama bölümünden baktım ama gerekli bilgiyi ancak bu şekilde edinme şansımın olduğunu düşündüm. Yanlış konuya ve yanlış bir şekilde yazdıysam özür dilerim.