-
Önce Barış Mançodan Rüya ..
Arkasından Şehrazat...
Gerçi ondan sonra da ben uyumuyorum ama olsun bu ikili çok iyi geliyor bana... Sonra Ah barış abi ah diye başlıyorum... Geçmişten...
çıt çıt twist do the twist... diye gidiyor... Sonra bakıyorum daha doğrusu duyuyorum ki sabah ezanı ... Millet uyanırken ben daha uyuyacağım diye içimden geçiriyorum... Sonra uyumamak için çok ilginç şarkılar türküler...
Ama gece slow müzik iyi oluyor... Romantik olmaması tercih nedeni benim için yoksa düşünceye tekrar dalıyorum .... sonra uyku mu oda ne ???
99 Yeşil şişe sallanıyor... sallanıyor...
Biri düştü 98 yeşil şişe sallanıyor sallanıyor...
-
Bugün size Ferzan Özpetek yapımı Karşı Pencere (La Finestra Di Fronte)nin filminin müziklerini önereceğim.Andrea Guerra'nın müzikleri kulağa yakın geliyor nedense..hatta filmi izledikten sonra müzik beni oturduğum koltuğa çakmişti...hiç unutmam,filmini sölemeye gerek yook tabii Ferzan Hanım bizi İtalyada öle güzel temsil etti ,bu filmle,onur duyduk,baya bir ses getirip ödülleri toplamişti.Con Los Tres Aseshistoria De Un Amor parçasını)dinlemekle başlayın gerisi gelecek zaten:)
Bu arada Gamzearkadaşımızın bahsettiği İranlı keman ustası Farid Farjed'i demedi demeyin tanıdık bi hisse kapılıyorsunuz , cdleri An Roozha 1,2,3,4 diye gidiyor...ben bugün tanıştım kendisiyle,çok mutlu oldum..Sıra sizde.:)haydi.
Sevgilerimle,
Selin.
-
Evlemeden önce eve girer girmez müzik açardım gece uyuyana kadar dinlerdim müziksiz uyuyamazdım .Evlenin iyi geliyor ben artık gece uyurken müzik dinlemiyorum[:p]
-
Yani miss gibi müzik dinlemek varken müzik dinlemeden uyumak için evlenecem ha bakın hele...
Ben boşanır müziğimi dinlerim 17 kasım bostancı gösteri merkezi Ajda Pekkan...
-
Yılın Şarkısı Ajda'dan
İçime attım ne varsa
Anlamaya çalıştım herkesi
Aşkı da sevdim kavgayı da
Anlatamadım ki
Hiç korkmadım çelişkiden
Onaylanmayan ilişkiden
Ne çoğaldım övgüden
Ne azaldım yergiden
Hiç korkamdım yasaklardan
Korunmadım tuzaklardan
Koptum güvenli kucaklardan
Hep denedim
Bilerek göstermedim
Kendimi sakladım görmeyi bilenlere
Vitrinime değil, iklimime gelenlere
Deliyim aslında allah'ına kadar deliyim
Kalbimi vereceğim aslımı görenlere
-
Ajdar'ın Çikitasını dinlemediniz sanırım, yılın şarkısı o bence... :D
-
Konsere gelin buluşalım toplantı yapalım sinerji oluşturalım v.s v.s
-
Commodore1tr bey hepimiz masraflı olmayalım;)
-
Pamuk eller cebeee hanımlar beylerrr
-
Ne o dava mı kaybettin ? Müvekkilin ödememi yapmadı ? Biletixten biletleri al bana yolla :)))
Güzel konser ama A B C parter 70 ytl...