İskelet Anahtar,ortalık sakinken izleyin derim.
Halkanın yazarından..13 yaş üzeri..
Printable View
İskelet Anahtar,ortalık sakinken izleyin derim.
Halkanın yazarından..13 yaş üzeri..
Ayrıca Cnbce de Nip Tuck ve The O.C ..şiddetle bende tavsiye ederim. Cizgi Filmim The Simpsonslarıda unutmayalım...
Avrupa Yakası;
Gaffur , Burhan Altıntop ve Kibilay beyi atlamayalım.
geriii, gerii geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yoldan çıkaranlar - evli değilseniz beğenebilirsiniz.
şuan gösterimde iken Sınav filmine mutlaka gitmenizi öneririm.bu kadar güzel bir film olduğunu tahmin etmemiştim.gidin gidin iyi gelir:)
korku filmi seviyorsan breed son izlediklerim içinde en iyisiydi
entrika seviyorsan mini nin planı gayet iyidir.
gerçek nedir filan diye soracak olursan kanald home dan ne biliyoruz ki gayet iyidir. Kasım sonunda tavşan deliği de piyasada olacakmış çünkü bunun devamı nerde diycen.
sinemadan kısa süreli nefret etmek istiyorsan tarkowsky nin stalker ını tavsiye ederim.
Hacivat karagöz türk filmlerinden izlerken üzülüyorsun hayır filme değil filme çok para harcanıp yönetmenin bu parayı çıkaramayacağını anlıyorsun. iyi ama piyasa filmi değil.
Sevgilini aldattı isen Mustafa hakkında her şey olabilir, (bir daha aldatmazsın)
Kelly brook hayranı isen üç iyi bir seçenek ama bence film sadece 3 dakika. [:I]
müziğini daha çok dinliyim dersen wall iyi seçenek olabilir.
komedi-korku seversen fredy jason a karşı olabilir.
amerikan komedisi seversen scarymovie 4 harika özellikle son 10 dakika patladım gülmekten.
Harbi komedi istersen peter sellers amcanın the party muhteşem garantili gülme aktivitesi.
şiddet i seversen şiddetin tarihçesi olabilir ana karakter süper oturmuş...
Az biraz gerilim diyorsanız,Hipnoz 'u tavsiye ederim.Ama sonunu başka türlü hayal edebilirsiniz.Ben kendime göre yakıştırdım.
Sevgiler.
Kendini diğer klasik yapimlardan hemencecik ayıran bir film,sıradışı senaryosu,izlemediyseniz,
John Malkoviç Olmak,
Bir Sahne;Asansör yedibuçukuncu katta durunca:))[:0] ...
Selam,
İzlemeyenler için ben 2. defa izledim .
Çevirmen(The İnterpreter)
Başrolde Nicole Kidman,Sean Penn var.Nicole Kidman bana göre iyi bir oyunculuk çıkartıyor,birçok filminde olduğu gibi zira Soğuk Dağ filmindeki performansıda çok iyiydi.Akıllardan çıkmayacak uzun soluklu bir filmdi.Bu arada Soğuk Dağ geçmişlerden bir film ,aklıma gelmişken bol yıldızlı izlemeyenler mutlaka izlesinler derim.
Sevgiler
Hala seyretmeyen varsa kesinlikle seyretsin seyreden varsa onda bir daha seyretsin sınav yapacağım... Ölü Ozanlar Derneği...