Şu ana kadar yaptıklarınla biryere varamadığın açık.
Mahkemeyi kazanmak san eşini tekrar kazandırmyayacağına göre;
mahkemyi unut.
Ve farklı bişey yap bugüne kadar yapmadığın birşey.................?
Printable View
Şu ana kadar yaptıklarınla biryere varamadığın açık.
Mahkemeyi kazanmak san eşini tekrar kazandırmyayacağına göre;
mahkemyi unut.
Ve farklı bişey yap bugüne kadar yapmadığın birşey.................?
Eş olarak hayatı paylaştığınız bir insana bilerek ve isteyerek(zira ne yaptığınızı ve eşinizin sizden beklentilerini çok iyi teşhis etmişsiniz) psikolojik ve fiziksel ŞİDDET uygulamışsınız.
Bunları yapabildiğiniz bir insanı HALA seviyorum diyorsunuz. Hukuki ve resmi anlamda bu evlilik müessesenizi derhal sonlandırın. Zira duygusal anlamda zaten sonlanmış.
Sormadan edemeyeceğim ruhsal anlamda sağlıklı olduğunuza inanıyor musunuz?
Sayın cognis:
1.sağlıklı olduguma inanıyorum, öyle olmasam bunları düşünemezdim.
2.neden evliliğimi sonlandırmak isteyeyim, sevmek,herşeye ragmen hala seviyor olmak kötü birşeymi, veya aile içinde kavga gürültü var diye herşeyin bitmesi mi gerekiyor ?
3.ben bu durumun hukuki olarak nasıl sonuçlanabileceğine dair yorum istedim, çok kötü bir durumdayken sizden de ağır ithamlar almak için değil !!
her ne kadar ortada bir hukuki mesele varmış gibi gözükse de aslında ortada tartışmaya değer bir hukuki mesele yok.Tamamen ailevi ve duygusal bir durum.İnsanların duygularını mahkeme kararlarıyla değiştirmenin mümkün olmadığını sizde tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım.mahkeme, bırakın evliliğin devamına karar vermeyi, hani olmazya, eşinizin sizinle bir ömür aynı evden dışarı çıkmamasına dair karar da verse, bunun adı evlilikmi olacaktır sevgi mi...zorla güzellik olmaz...
Konu gerekli ve yeterli cevap verildiği, hukuki boyuttan uzaklaştığı için kilitlenmiştir.