Cevap: Uzun Dönem Oturma İzni
Güncelleme:
Kart elime ulaştı.
İlginç bişey var; uzun dönem olmasına rağmen "Belge Bitiş Tarihi" yazıyor 5 yıllık fakat izin bitiş tarihin yeri boş duruyor.
5 yıl sonra (tabi vatandaşlığa başvurunuz yoksa) nasıl yeni kart alınacak belirsiz, dilekçe ile belki başvurulabilir.
Alanlara hayırlı uğurlu olsun.
Alıntı:
alisch rumuzlu üyeden alıntı
Güncelleme:
Kart elime ulaştı.
İlginç bişey var; uzun dönem olmasına rağmen "Belge Bitiş Tarihi" yazıyor 5 yıllık fakat izin bitiş tarihin yeri boş duruyor.
5 yıl sonra (tabi vatandaşlığa başvurunuz yoksa) nasıl yeni kart alınacak belirsiz, dilekçe ile belki başvurulabilir.
Alanlara hayırlı uğurlu olsun.
merhaba hayirli olsun darisa basimiza benimki daha sonuclanmadi bekliyorum hala umaraim yakinda cikar benimde bitis tarihi ile ilgili 5 yilde bir yenileyeceksin sadece dilekce fln gerek yok bildigim kadariyla ehliyet gibi dusun 10 yilde bir yeniliyor oda oyle yada pasaport gibi 5 yil kadar kullamazsn zaten yakinda vatandas olacaksin gerek kalmayacak uzun donem ikamet tekrar hayirli olsun
2 gün önce bi arkadaşımın vatandaşlığı onaylandı ve duyuru belgesi sms olarak kendisine gönderildi.
benimki ise ağustostan bu yana "araştırma değerlendirme devam" aşamasında :(
Merhaba ben aile oturum iznimi 5 ay bekledim vatandaşlık basvurusunda eksik belge diye istediler teslim ettim aradtirma değerlendirmeye geçti sonra tekrar eksik belge diye çıktı müdürlüğü aradığımda kontrol sağladılar ve eksik belge benden değil müdürlükten isteniyor dediler aynı durumu yaşayan var mı
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
alisch rumuzlu üyeden alıntı
2 gün önce bi arkadaşımın vatandaşlığı onaylandı ve duyuru belgesi sms olarak kendisine gönderildi.
benimki ise ağustostan bu yana "araştırma değerlendirme devam" aşamasında :(
Bence sizin süreç normal işliyor eksik belgeyi görmediğiniz sürece bir problem olduğunu sanmıyorum ama beklemekte çok zor inaniyorum aynısını ben yaşıyorum
mrb . ben uzun donem ikamet ve vatandaslik basvuru sizinle yardim istiyorum .
“Sitenizde hem uzun süreli oturma izni hem de vatandaşlık aldığınızı gördüm ve bana çok yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Gerçekten rehberliğinize ihtiyacım var.
Eğer WhatsApp numaranız varsa, bana verebilir misiniz?