Re: Gülermisiniz, ağlarmısınız
Alıntı:
ilim rumuzlu üyeden alıntı
bu kadar okumus ınsansınız ben henuz 20(yırmı) yasındayım yalan oldugunu sız anlamadınızmı yahu
1. yalan 1988 yılınta tayyıp erdogan buyuk sehır baskanı değıldı 1997 Aralık ayında baskanlıgından oldu sıırtte halka seslenısınde bır sıır okudugu ıcın
2.yaln 1998 yılında burak erdogan bilent unıversıtesınde ogrenım goruyordu ankarada ve sanatcımız ıstanbul sıslıde bır kazada öldüüü
Lütfen (one minute) düşününn ben boyle yalanları cok gordum cok duydum hatta bır keresınde
R.Tayyıp Erdogan Amerıka'dan donerken ucakta Ankara'yı aramıs demıs kı ımama soyleyın camıde ben gelmeden cuma namazını kıldırmayın kanal D haberde tam 3 gun bu haberı ızledım lutfen boyle bır seyın mumkun olabılcegını savunan bır ınsan var mı
Ben Tayyıp Rrdogan'dakı Abdullah Gul'dekı sabrı olagan ustu buluyorum bu kadar yalanla cırkflıkle nasıl ugrasıp sabredıyorlar anlamıs degılım
Alayına ınadına akp ınadına erdogan ınadına gül
Tamam cok ıyı degıller ama onlardan ıyısı suan yokkkkk
Recep Tayyip Erdoğan - (27 Mart 1994 - 6 Kasım 1998) tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmıştır.
27 Mart 1994 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Başkanı seçildi. 12 Aralık 1997 yılında davet üzerine gittiği Siirt’te, miting sırasında okuduğu bir şiir nedeniyle Diyarbakır DGM’de yargılanmaya başlandı. Yargılama sonucu Türk Ceza Kanunu’nun 312/2 maddesinden “Halkı din ve ırk farkı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmek” suçunu işlediği gerekçesiyle dört ay hapis cezasına çarptırıldı bu cezasını 24 Temmuz 1999 günü tamamladı.
"Alayına, inadına" şeklinde propaganda yapmanız için yaşınız çok genç.
delice bir durum çok kızıyorumm:kızgın: :kızgın: