Cevap: Dolandırıldım ne yapıcam?
Haydaa, okuduğun okulu dolandırmışsın sınava kendin gibi başkasın sokarak, yani okul senin girdiğini zannediyor sınava, tek sorun sınavdan kalınması.Evet adalet işlemeliyse bundan senin ceza alman lazım.Sen hala kalkmış savcıyı hakimi de kandırıyım, bi hikaye uydurup ordan yürüyüm derdindesin.Hakime savcıya ne yalan söyleyeceğini soruyor cevaplar karşısında da bu nasıl adalettt? diyebiliyorsun.Yani bu kafaya bi şey anlatmanın da çok mümkün olduğunu düşünmüyorum.Bildiğin yere bildiğin hikayeyi uydur.Burdan kimseye savcıya şunu söyle, yalan ifadeni şöyle ver ver kanuna ve gerçeğe aykırı şunu yap bunu yap denmeyecek.Zaten olacak bir iş değil savcı bunu anlayıp ona göre adım atar anında.Burası bir hukuk sitesi, insanlara kanunsuz yollar gösterilen bir platform değil!
Cevap: Dolandırıldım ne yapıcam?
Şikayet edemezsiniz demedim ki ben size, elbette şikayet hakkınız var her zaman ve haklısınız kesinlikle şikayetçi olmalısınız. Şikayetinizi dile getirirken belirteceğiniz sebebi seçmek te size kalmış. Sonrasında adalet mutlaka işleyecektir.